Automatisering in een veranderend sociaal domein

Ondersteuning bij applicaties in het brede sociale domein

Binnen het sociaal domein heeft u voortdurend te maken met uitdagingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving en veranderende werkprocessen. Om op deze veranderingen te kunnen inspelen dient uw automatisering op orde te zijn. Solviteers is gespecialiseerd in het optimaliseren, implementeren en beheren van applicaties die worden gebruikt in het brede sociale domein. Dit zijn bijvoorbeeld applicaties ter ondersteuning van de zorgprocessen en de gemeentelijke processen (Wmo, Jeugdwet en Participatiewet).

 

software op maat solviteers

Onze diensten

Applicatiebeheer

Het beheer van automatiseringssystemen is belangrijk omdat u er hiermee voor zorgt dat de dagelijkse werkzaamheden voortdurend optimaal ondersteund worden. Uw beschikt wellicht niet altijd over de benodigde capaciteit en kennis. Wij leveren applicatiebeheer zowel op incidentele als op structurele basis.

Sturings- en verantwoordingsinformatie

Iedere organisatie heeft haar eigen informatiebehoefte. Wij helpen u graag om de juiste sturings- en verantwoordingsinformatie inzichtelijk te krijgen. Met onze kennis van applicaties en databases kunnen wij snel relevante informatie genereren.

Herontwerpen en beschrijven van werkprocessen

Applicaties dienen uw werkprocessen optimaal te ondersteunen. Voor een goede inrichting van uw applicaties is het belangrijk om uw primaire werkprocessen en informatiestromen helder in beeld te hebben. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en beschrijven van de werkprocessen.

Verbetertrajecten

Heeft u het gevoel dat uw applicatie u niet optimaal onder steunt in uw dagelijkse werkzaamheden? In een quickscan beoordelen wij de mate waarin de werkprocessen worden ondersteund door de gebruikte oplossingen. In een plan van aanpak geven wij concrete verbetermogelijkheden en realiseren deze.

Pakketselectie

Het kiezen van de juiste automatiseringsoplossing is een intensief traject en vereist goed inzicht in de bestaande informatiestromen, werkprocessen en beschikbare applicaties. Wij begeleiden uw organisatie naar het best passende pakket.

Contact

Wilt u uw automatisering op orde brengen, zodat u beter en sneller kunt inspelen op veranderingen? Neem contact met ons op via 030-2803655 of via info@solviteers.nl.

Neem contact op

Projectmanagement

Wij managen uw ICT-project en nemen dit voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. Onze projectmanagers managen en coördineren projecten met een strakke bewaking van middelen en randvoorwaarden.

Cursussen en training on the job

Wij verzorgen cursussen en trainingen on-the-job voor eindgebruikers en applicatiebeheerders. De cursussen worden volledig afgestemd op de werkprocessen en het specifieke gebruik van de applicatie binnen uw gemeente.

Informatiebeveiliging en implementatie AVG

Informatieveiligheid en privacy zijn belangrijke thema’s. Wij ondersteunen u bij het op orde brengen van uw informatiebeveiliging, bijvoorbeeld door een veilige inrichting van de huidige applicaties. Bovendien beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om uw gemeente AVG-compliant te maken.

Ontwerp, implementatie en beheer IT-infrastructuren

Een betrouwbaar en veilig computernetwerk is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Een goed ontwerp, degelijke bouw en hoogwaardig beheer zijn randvoorwaarden om goed te kunnen werken. Wij realiseren dit voor u.

Onze specialisten

Onze projectleiders, ICT-consultants, applicatiebeheerders en BI-specialisten hebben alles in huis om uw organisatie te ondersteunen.

Solviteers zijn specialisten die altijd net even een stapje extra zetten. We denken vanuit de inhoud met u mee en dagen u uit om buiten de gebaande paden te denken. Verder nemen we verantwoordelijkheid, ook als het moeilijk wordt. We werken dan ook door tot de oplossing écht voor u en uw medewerkers werkt en u hiermee van betekenis kunt zijn.

Meer tijd voor de cliënt en minder administratie

Verouderde, incomplete of niet correcte gegevens brengen een groot risico met zich mee als het gaat om de aansturing van uw zorgorganisatie. Het is daarom belangrijk om de juiste stuurinformatie boven tafel te krijgen.

Nieuws

Gratis aanmelden voor het Zorg & ICT-congres 2019

Meer info

ICT-veiligheid gaat verder dan techniek

Meer info

Stuurinformatie voor betere beslissingen en prestaties

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.