Verbeter de beveiliging van uw office 365-omgeving

Betere beveiliging, back-up en archivering in combinatie met Office 365

Steeds meer organisaties maken gebruik van Microsoft Office 365 in combinatie met hosted Exchange en SharePoint-online. Microsoft levert binnen deze producten standaard een aantal beveiligingscomponenten. Veel organisaties die van een eigen Exchange-omgeving overschakelen naar deze hosted 365 variant missen de controle over de mate van beveiliging, back-up en archivering. Daarnaast zijn er vaak ook veel vragen over informatiebeveiliging en privacy.

Extra bescherming tegen dataverlies

Zoals u ongetwijfeld weet dienen organisaties vanaf 25 mei 2018 hun bedrijfsvoering op orde te hebben vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Om AVG-compliant te zijn is het belangrijk dat u de juiste maatregelen heeft getroffen, zoals een goede inrichting van applicaties met veilige communicatiestromen en de inzet van veilige (gebruiksvriendelijke) oplossingen. Zo ondersteunen wij onze klanten met oplossingen zoals Barracuda of Veeam voor een extra niveau van bescherming tegen dataverlies.

Aanvullende beveiligingsdiensten op Office 365

Door gebruik te maken van een extra beveiliging zoals Barracuda Essentials kunnen wij uw Office 365-omgeving op drie punten veiliger maken:

projectmanagement ict

Uw Office 365 e-mail is kwetsbaar voor duizenden cyberbedreigingen

En de grootste bedreiging kan al in uw inbox zitten

1. Security: Optimale bescherming tegen ransomware, spam, virussen en phishing.

Het e-mailverkeer wordt gefilterd op spam en e-mailbedreigingen, zoals malware, virussen en phishing e-mails. Ook de uitgaande e-mail kan worden gescand. Hierdoor wordt voorkomen dat privacygevoelige gegevens buiten uw organisatie terechtkomen. Door middel van encryptie wordt een extra niveau van beveiliging toegevoegd.

2. Backup: Eenvoudig en snel herstel voor Exchange Online, Onedrive for Business en SharePoint Online.

De cloud-to-cloud back-up voorziet in een back-up van uw e-mails en bestanden. Het recoveryproces is veel eenvoudiger en sneller dan de standaard herstelfunctie van Office 365. Daarnaast is bij Office 365 een bewaartijd van 30 dagen standaard. Bij Barracuda is dit ongelimiteerd.

3. Archiveren: Cloud gebaseerde archiver voor e-mails die overal toegankelijk is, zelfs als Office 365 offline is.

Alle e-mailberichten kunnen gemakkelijk worden doorzocht. Verder worden deze berichten automatisch gearchiveerd.

Onze IT-engineers beschikken over de juiste kennis en brengen veel ervaring met zich mee. Wij werken uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam. Naast het beheren van uw IT-systemen op locatie, leveren wij ook cloud-gebaseerde IT-systemen.

Wilt u dat de beveiliging van uw Office 365-omgeving in goede handen is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Eén van onze klanten in Vlissingen-oost met 100 users gebruikt naar volle tevredenheid Barracuda Essentials 365. “De back-up functionaliteit heeft ons al een aantal keren geholpen om verloren geraakte bestanden weer terug te krijgen, hetgeen zonder Barracuda niet was gelukt”.

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.