Cloud & Infradiensten

Wilt u altijd en overal op een veilige manier werken en altijd bij uw data kunnen? Wij adviseren en helpen u bij het creëren van een veilige ICT-omgeving. Daarnaast brengen wij als uw ICT-Security specialist in korte tijd uw huidige situatie en mogelijke risico’s in kaart en geven wij praktische adviezen.

Ook zorgen onze ICT-engineers ervoor dat u 24/7 kunt werken. U heeft de zekerheid dat uw ICT-systemen optimaal zijn ingericht en het onderhoud ervan in goede handen is. Naast het bouwen en beheren van uw ICT-systemen op locatie, leveren wij ook cloud-gebaseerde ICT-systemen, zoals Microsoft 365, VoIP diensten en zelfs complete backoffice omgevingen, bijvoorbeeld met Azure.

Solviteers Cloud en Infradiensten zorgt voor betrouwbare en veilige ICT-oplossingen.

Onze diensten

Nieuws & ontwikkelingen

Klantcases

Op de hoogte blijven van onze blogs

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en trends in de ICT? Wij delen graag onze kennis met u! Hieronder kunt u zich aanmelden om onze blogartikelen als eerste te ontvangen.

E-mailadres


Team

Onze ICT-engineers beschikken over de juiste kennis en brengen veel ervaring met zich mee. Zij hebben specialistische en brede kennis van ICT-oplossingen in de verschillende branches en kunnen u helpen met verschillende diensten.

Contact

Het team van Solviteers Cloud & Infradiensten staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 085 0718381 of door een e-mail te sturen naar info@solviteers.nl.

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.