Beheerdiensten en informatiebeveiliging | Cloud & Infra

Voor uw dagelijkse werkzaamheden bent u afhankelijk van een goed functionerende IT-omgeving, waar uw informatie veilig is en die altijd en overal beschikbaar moet zijn. Wij leveren op ieder gewenst moment en op iedere gewenste locatie veilige toegang tot data en applicaties, ongeacht het platform of device. Of het nu gaat om “in-house” IT-infrastructuren, volledig in de cloud of een combinatie van beide (hybride).

icoon it infrastructuur solviteers

Ontwerp, implementatie van IT-infrastructuren

Solviteers heeft veel kennis met het ontwerpen en migreren van IT-omgevingen. Of u nu volledig in de cloud wilt werken, on-premise (lokaal) of kiest voor een hybride oplossing (IT op locatie gecombineerd met één of meer diensten in de cloud). Wij adviseren u graag over de stappen om uw IT-omgeving toekomstbestendig te maken. Hierbij kijken wij zorgvuldig naar uw specifieke situatie.

icoon beheer en onderhoud solviteers

Beheer en onderhoud

Het is belangrijk dat uw IT-infrastructuur betrouwbaar, flexibel en efficiënt is. Met onze 24/7 monitoringsdienst houden wij dag en nacht uw IT-omgeving in de gaten. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw IT-systemen voor uw zorgprofessionals en cliënten altijd beschikbaar zijn. Tevens bieden wij Servicedesk-ondersteuning, telefonisch of op locatie (5/8 of 24/7).

icoon project management solviteers

IT-projectmanagement

Solviteers neemt al uw IT-zorgen uit handen door de volledige verantwoordelijkheid van uw IT-project over te nemen. Zo verzorgen wij de communicatie en afstemming met alle betrokkenen in het project. Daarnaast begeleiden wij het IT-project van A to Z: of het nu gaat om de internetverbinding, het leveren en installeren van hardware en software, telefonie-omgeving of  het inrichten van werkplekken.

icoon beveiliging it systemen solviteers

Beveiliging van uw IT-systemen en implementatie AVG

Wij zorgen voor een goede beveiliging van uw IT-infrastructuur. Bijvoorbeeld met goed ingerichte firewalls en back-up van gegevens. U wilt immers voorkomen dat privacygevoelige data in de verkeerde handen valt. Bovendien beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om uw zorginstelling AVG-compliant te maken.

solviteers training en cursus icoon

Cursussen en trainingen

Wij verzorgen cursussen en trainingen. Uw medewerkers begeleiden en trainen wij om snel op de nieuwe manier en vooral op de juiste manier te werken.

 

 

icoon Solviteers microsoft 365

Overal en altijd werken met Microsoft 365

Wilt u altijd en overal op een veilige manier werken en bij al uw data kunnen? Met het cloudplatform Microsoft 365 is dit mogelijk. Ongeacht met welke device (laptop, tablet of smartphone) u werkt. Solviteers ondersteunt u graag bij een soepele overgang naar Microsoft 365.

Brede kennis

Solviteers is al vele jaren actief voor gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en andere ketenpartners. Wij hebben, naast kennis van IT-infrastructuren en softwareontwikkeling, ook kennis van pakketselecties, implementaties en optimalisaties, applicatiebeheer en projectmanagement en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen en de laatste wet- en regelgeving. Bovendien leveren wij bewezen softwareoplossingen, zoals WIZportaal. Dit is de oplossing voor ambulante hulpverlening en regievoering in het sociaal domein.

Wij helpen u graag!

Het team van Solviteers Cloud & Infradiensten staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
U kunt ons bereiken via het telefoonnummer:  of door een mail te sturen naar info@solviteers.nl.
Het is ook mogelijk om uw gegevens achter te laten, wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Solviteers SCI team


Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.