Ik zorg ervoor dat de pakken melk elke dag in het schap staan

De dynamiek binnen uw branche vraagt, naast een betrouwbare en beveiligde IT-infrastructuur, om een IT-aanbieder die deze dynamiek herkent. Solviteers heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en industrie. Wij weten daarom als geen ander dat een solide IT-infrastructuur belangrijk is voor uw bedrijfsvoering.

Industrie & MKB

Solviteers zorgen voor een betrouwbare en beveiligde IT-infrastructuur

Met een team van bedreven IT-engineers zorgen wij ervoor dat u 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt werken. Zo heeft u de zekerheid dat uw IT-systemen optimaal zijn ingericht en het onderhoud ervan in goede handen is. Bovendien zorgen wij voor een goede beveiliging van uw IT-infrastructuur, zoals goed ingerichte firewalls en goede back-up van gegevens. Zeker met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is het belangrijk dat de beveiliging van uw IT-systemen in orde is.

Bij Solviteers werken IT-engineers die  over de juiste kennis beschikken en een schat aan ervaring met zich meebrengen. Bovendien werkt Solviteers uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam. Naast het beheren van uw IT-systemen op locatie, kunnen wij ook optimale cloud- gebaseerde IT-systemen leveren. Veelal zien we hybride systemen ontstaan, waarmee u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Kortom: Solviteers zorgt voor betrouwbare IT-oplossingen die écht werken voor u en uw medewerkers en waarmee u van betekenis kunt zijn voor uw klanten.

 

Euro-Mit Staal tevreden over ICT-diensten

Serverbeheer en – onderhoud
Solviteers beheert en onderhoudt het serverpark van Euro-Mit Staal. Hiervoor is maandelijks een it-engineer op de locatie zelf aanwezig voor periodiek it-onderhoud. “Hij voert, in nauw overleg met onze eigen it-er, de onderhoudswerkzaamheden uit. We kunnen met vragen bij hem terecht. Minder urgente zaken bewaren we voor deze maandelijkse sessies. Voor meer dringende vragen nemen we direct contact op, per e-mail of telefoon. Ook dat gaat soepel. Telefoontjes en e-mails worden altijd snel beantwoord, de lijnen zijn kort en ze weten wie we zijn en wat we verwachten. Dat werkt buitengewoon prettig.”

Vervangen serverpark
Recent is op advies van Solviteers het serverpark vervangen. De aanleiding hiervoor was dat de servers dermate verouderd waren, dat deze niet langer door de fabrikant werden ondersteund. “Naast de vervanging hebben we natuurlijk gezocht naar verbetermogelijkheden op het gebied van snelheid, opslagcapaciteit, back-up gemak en ict-veiligheid. Solviteers heeft dit goed voorbereid en uiteindelijk zijn we op basis van een gedegen plan van aanpak aan de slag gegaan. De vervanging is stapsgewijs doorgevoerd. De definitieve migratie heeft Solviteers verzorgd in een weekend zodat ons productieproces hiervan geen hinder ondervond. Toen we op maandag aankwamen, konden we opnieuw zorgeloos aan de slag.”

“Solviteers biedt ons de 24/7 netwerkgarantie die wij nodig hebben.”
Whatever IT takes
Paul Himschoot, Local IT Business Manager Elopak

Ransomware

 Als uw ICT-omgeving wordt besmet met ransomware kan dit voor veel ellende en ongemak zorgen, zoals het risico op data- én productieverlies.
Bescherm uw organisatie optimaal tegen malware en ransomware met Sophos InterceptX.

Actuele thema's

Nieuws

Gratis webinar: Wat elke organisatie moet weten over MS 365 security

Meer info

5 handige tips voor het beveiligen van je Microsoft 365 omgeving

Meer info

Wat kunt u met uw achtergrond in Microsoft Teams doen?

Meer info

Onze Specialismen

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Cloud & Infradiensten

Onze gecertificeerde IT-specialisten hebben onder andere kennis van hybride IT-oplossingen, IT-security en wetgeving.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.