Ik zorg ervoor dat de pakken melk elke dag in het schap staan

De dynamiek binnen uw branche vraagt, naast een betrouwbare en beveiligde IT-infrastructuur, om een IT-aanbieder die deze dynamiek herkent. Solviteers heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en industrie. Wij weten daarom als geen ander dat een solide IT-infrastructuur belangrijk is voor uw bedrijfsvoering.

Industrie & MKB

Solviteers zorgen voor een betrouwbare en beveiligde IT-infrastructuur

Met een team van bedreven IT-engineers zorgen wij ervoor dat u 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt werken. Zo heeft u de zekerheid dat uw IT-systemen optimaal zijn ingericht en het onderhoud ervan in goede handen is. Bovendien zorgen wij voor een goede beveiliging van uw IT-infrastructuur, zoals goed ingerichte firewalls en goede back-up van gegevens. Zeker met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is het belangrijk dat de beveiliging van uw IT-systemen in orde is.

Bij Solviteers werken IT-engineers die  over de juiste kennis beschikken en een schat aan ervaring met zich meebrengen. Bovendien werkt Solviteers uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam. Naast het beheren van uw IT-systemen op locatie, kunnen wij ook optimale cloud- gebaseerde IT-systemen leveren. Veelal zien we hybride systemen ontstaan, waarmee u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Kortom: Solviteers zorgt voor betrouwbare IT-oplossingen die écht werken voor u en uw medewerkers en waarmee u van betekenis kunt zijn voor uw klanten.

 

Elopak: ons productieproces vereist een 100% netwerkgarantie

Voor Elopak is het belangrijk dat de productieomgeving nooit stil komt te liggen. Een betrouwbaar en veilig netwerk is daarom een absolute must. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Solviteers. Solviteers biedt ons de 24/7 netwerkgarantie die wij nodig hebben.

Daarnaast werken de specialisten van Solviteers zorgvuldig en zetten ze net even een stapje meer. Zo hebben zij ons, nog voor het zetten van de handtekening, geholpen met een andere  IT-uitdaging. Deze gedrevenheid toont Solviteers ook tijdens de maandelijkse controles en updates van onze apparaten en devices.

Solviteers heeft zijn kracht ook bewezen toen wij een performanceprobleem hadden met ons IT-systeem. Hiervan beweerde onze  toenmalige IT-leverancier dat dit te maken had met onze IT-infrastructuur. Dankzij een gedegen en onafhankelijk rapport van Solviteers konden wij de beweringen van onze leverancier weerleggen. Het feit dat Solviteers hierin zo snel kon schakelen bevestigde mij in onze keuze.

- Paul Himschoot, Local IT Business Manager Elopak

“Solviteers biedt ons de 24/7 netwerkgarantie die wij nodig hebben.”
Whatever IT takes
Paul Himschoot, Local IT Business Manager Elopak

Ransomware

 Als uw ICT-omgeving wordt besmet met ransomware kan dit voor veel ellende en ongemak zorgen, zoals het risico op data- én productieverlies.
Bescherm uw organisatie optimaal tegen malware en ransomware met Sophos InterceptX.

Actuele thema's

Nieuws

Solide IT-infrastructuur noodzakelijk voor goede bediening aan...

Meer info

Voorkom datalekken met ons AVG-stappenplan

Meer info

Ontwikkelingen Industrie & MKB

Meer info

Onze Specialismen

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Cloud & Infradiensten

Onze gecertificeerde IT-specialisten hebben onder andere kennis van hybride IT-oplossingen, IT-security en wetgeving.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat te beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Sla ons mobiele nummer 06 14879903 op in uw telefoon. Daarna kunt u ons een bericht versturen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en reageren binnen 15 minuten.