Iedereen in de wijk doet en telt weer mee.

Gemeenten hebben er door de verschillende decentralisaties veel nieuwe taken en verantwoordelijkheden bij gekregen. Zo is het belangrijker geworden om dicht bij de burger te staan en nauw samen te werken met de verschillende ketenpartners. Ook is er steeds meer behoefte aan stuur- en verantwoordingsinformatie en bent u verantwoordelijk voor een goede informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

Sociaal domein

WIZportaal ondersteunt en verbindt alle betrokken partijen binnen het sociaal domein

Solviteers heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het sociaal domein. Wij kennen uw uitdagingen en bieden daar werkende oplossingen voor. Zo ondersteunen wij u bijvoorbeeld graag bij het goed beschermen van de privacy van burgers door onder andere een veilige inrichting van de huidige applicaties en de inzet van veilige communicatieoplossingen. Daarnaast helpen wij u om de juiste stuur- en verantwoordingsinformatie inzichtelijk te krijgen. 

Ook leveren wij bewezen softwareoplossingen zoals WIZportaal. Dit is de oplossing voor de ambulante hulpverlening en regievoering in het sociaal domein. WIZportaal ondersteunt en verbindt alle betrokken partijen binnen het sociaal domein. Bovendien ondersteunt het eindgebruikers bij hun dagelijkse werkzaamheden en biedt het snel de juiste informatie. 

In de afgelopen jaren hebben wij honderden gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en andere ketenpartners geholpen bij hun uitdagingen. Wij hebben, naast kennis van pakketselecties, implementaties en optimalisaties, applicatiebeheer en projectmanagement, ook kennis van softwareontwikkeling en IT-infrastructuren en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen en de laatste wet- en regelgeving. Wij bijten ons vast in uw IT-vraagstukken en werken door tot de oplossing echt werkt. Whatever it takes.

Gemeente Almere: "Solviteers gaan voor co-creatie en denken mee over de toekomst."

De gemeente Almere heeft als doel het verbeteren van de samenwerking binnen de keten. De implementatie van WIZportaal is de eerste nuttige stap, maar er is nog meer te doen. Zo wil Almere gaan werken met zorgprofielen. Het lonkend perspectief is uiteindelijk de burgermodule binnen WIZportaal. Hiermee kunnen burgers inzicht krijgen in hun eigen gegevens, zelf gemaakte afspraken controleren en zelfs meewerken aan zijn ondersteuningsplan.

Solviteers heeft bewezen een eerlijke, betrouwbare en transparante partij te zijn, waarmee je goed kunt samenwerken. Ze zetten in op co-creatie: ze willen echt samen met de gemeente werken aan de meest optimale oplossing.

- Igor Coppejans, projectleider namens gemeente Almere

“Solviteers heeft in de afgelopen jaren honderden gemeenten en ketenpartners geholpen bij hun uitdagingen.”
Whatever IT takes
Bas Ruijgers, Algemeen directeur Solviteers

Blog Ray Geerling, Adviseur Sociaal Domein

Het sociaal domein heeft behoefte aan lef en creativiteit.
Adviseur Ray Geerling over dilemma’s in het sociaal domein.

Actuele thema's

Nieuws

Gemeente Tilburg gunt aanbesteding regiesysteem aan Solviteers

Meer info

Informatiebeveiliging bij Gemeente Oss

Meer info

Privacy van burgers beschermen door goed autorisatiebeheer

Meer info

Onze Specialismen

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Cloud & Infradiensten

Onze gecertificeerde IT-specialisten hebben onder andere kennis van hybride IT-oplossingen, IT-security en wetgeving.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat te beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Sla ons mobiele nummer 06 14879903 op in uw telefoon. Daarna kunt u ons een bericht versturen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en reageren binnen 15 minuten.