Iedereen in de wijk doet en telt weer mee.

Gemeenten hebben door verschillende decentralisaties veel meer taken en verantwoordelijkheden gekregen. Zo is het belangrijker geworden om dicht bij de burger te staan en nauw samen te werken met de verschillende ketenpartners. Ook is steeds meer behoefte aan sturings- en verantwoordingsinformatie. Daarnaast speelt ook de verantwoordelijkheid voor een goede informatiebeveiliging.

Sociaal domein

WIZportaal ondersteunt en verbindt alle betrokken partijen binnen het sociaal domein

Solviteers heeft  meer dan 25 jaar ervaring in het sociaal domein. Wij kennen dus uw uitdagingen en bieden daar oplossingen voor. Zo ondersteunen wij u bijvoorbeeld graag bij het goed beschermen van de privacy van burgers, door  een veilige inrichting van de huidige applicaties en de inzet van veilige communicatieoplossingen. Daarnaast helpen wij u om de juiste sturings- en verantwoordingsinformatie inzichtelijk te krijgen.

Ook leveren wij bewezen softwareoplossingen, zoals WIZportaal. Dit is dé oplossing voor ambulante hulpverlening en regievoering in het sociaal domein. WIZportaal ondersteunt en verbindt alle betrokken partijen. Bovendien ondersteunt het professionals bij hun dagelijkse werkzaamheden en biedt het snel de gewenste informatie.

In de afgelopen jaren hebben wij honderden gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en andere ketenpartners geholpen bij hun uitdagingen. Wij hebben, naast kennis van pakketselecties, implementaties en optimalisaties, applicatiebeheer en projectmanagement, ook kennis van softwareontwikkeling en IT-infrastructuren en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen en de laatste wet- en regelgeving. Wij bijten ons vast in uw IT-vraagstukken en werken door tot de oplossing echt werkt. Whatever it takes.

Gemeente Almere: "Solviteers gaan voor co-creatie en denken mee over de toekomst."

De gemeente Almere heeft als doel gesteld  de samenwerking binnen de keten te verbeteren. De implementatie van WIZportaal is de eerste nuttige stap, maar er is nog meer te doen. Zo wil Almere gaan werken met zorgprofielen. Het lonkend perspectief is uiteindelijk de Burgermodule binnen WIZportaal. Hiermee kunnen burgers inzicht krijgen in hun eigen gegevens, gemaakte afspraken controleren en meewerken aan hun eigen ondersteuningsplan.

Solviteers heeft bewezen een eerlijke, betrouwbare en transparante partij te zijn, waarmee je goed kunt samenwerken. Ze zetten in op co-creatie: ze willen echt samen met de gemeente werken aan de optimale oplossing.

- Igor Coppejans, projectleider namens gemeente Almere

“Solviteers heeft in de afgelopen jaren honderden gemeenten en ketenpartners geholpen bij hun uitdagingen.”
Whatever IT takes
Bas Ruijgers, Algemeen directeur Solviteers

Blog Ray Geerling, Adviseur Sociaal Domein

Het sociaal domein heeft behoefte aan lef en creativiteit.
Adviseur Ray Geerling over dilemma’s in het sociaal domein.

Actuele thema's

Nieuws

Gratis webinar: Wat elke organisatie moet weten over MS 365 security

Meer info

5 handige tips voor het beveiligen van je Microsoft 365 omgeving

Meer info

Phishing richt zich op thuiswerkers rond coronacrisis

Meer info

Onze Specialismen

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Cloud & Infradiensten

Onze gecertificeerde IT-specialisten hebben onder andere kennis van hybride IT-oplossingen, IT-security en wetgeving.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.