Innovatieve zorgapplicatie voor (ambulante) hulpverlening en individuele begeleiding

Optimale ondersteuning aan professionals, cliënten en ketenpartners

Zorgprofessionals hebben steeds vaker te maken met hoge werkdruk en administratieve lasten.
Ook krimpen de zorgbudgetten en is er een toenemende verantwoordingsdruk. Opdrachtgevers (zoals gemeenten) willen immers inzicht in de prestaties en kwaliteit van de geleverde zorg. Daarnaast ontstaan er nieuwe financieringsvormen en is het steeds belangrijker om domeinoverstijgend samen te werken. Verder richt de zorgverlening zich vaker op het ondersteunen van cliënten in hun eigen thuissituatie. Hierdoor wordt ambulante hulpverlening en maatwerk in (individuele) begeleiding belangrijker. Al deze ontwikkelingen vragen om mobiele, intuïtieve en gebruiksvriendelijke IT-oplossingen. Solviteers is daarom gestart met de ontwikkeling van een volledig nieuwe, moderne en innovatieve softwareapplicatie voor zorginstellingen. Met de zorgapplicatie levert Solviteers een gebruiksvriendelijke en intuïtieve oplossing voor zowel zorgprofessionals als ketenpartners en cliënten.

Integrale applicatie waarmee u het totale zorgproces ondersteunt

 solviteers zorgapplicatie clientendossier Cliënten 24/7 toegang tot eigen dossier in het cliëntportaal

solviteers icoon samenwerken partners Mogelijkheden om samen met partners te werken aan één centraal cliëntdossier

icoon flexibiliteit zorgtrajecten solviteers Flexibiliteit om meerdere zorgtrajecten in te richten conform uw wensen

icoon solviteers ondersteunen financieringsstromen Ondersteuning van meerdere financieringsstromen

icoon informatie solviteers Juiste stuur- en verantwoordingsinformatie

Bekijk alle functionaliteiten 

Altijd en overal veilig mobiel cliënten ondersteunen

Juist in de zorg wordt veelvuldig ambulant en steeds flexibeler gewerkt. Onze zorgapplicatie ondersteunt mobiel werken. Zo kan de professional via elke device (laptop, iPad of smartphone) altijd en overal toegang krijgen tot actuele cliëntgegevens. Uiteraard is het belangrijk dat deze “gevoelige” cliëntinformatie bij uw professionals in veilige handen is. Doordat de applicatie beschikt over uitgebreide autorisatie- en beveiligingsmogelijkheden voldoet u aan de AVG-richtlijnen.

24/7 toegang tot eigen dossier in het cliëntportaal

De cliënt bepaalt steeds vaker zelf de verantwoordelijkheid voor zijn eigen ondersteuningstraject en beslist hij wie inzage heeft in zijn gegevens. Onze zorgapplicatie bevat een cliëntportaal waarmee u de cliënt 24/7 toegang geeft tot zijn eigen dossier. De cliënt kan in dit portaal zijn eigen gegevens inzien en zelf aan de slag gaan met verschillende taken. Verder is het mogelijk om laagdrempelig te communiceren met de zorgprofessional. Bijvoorbeeld door via chat contact met de zorgprofessional op te nemen.

Samen met partners werken aan het cliëntdossier

In onze zorgapplicatie kunt u integraal cliëntgegevens vastleggen en bepalen welke informatie u wilt delen met ketenpartners. Door gezamenlijke registratie in één centraal dossier met een (of meerdere) gezamenlijke ondersteuningsplan(nen) bestaat altijd een actueel overzicht van de acties die de verschillende ketenpartners hebben uitgezet.

Ambulante zorg ontwikkelingen

In co-creatie de zorgapplicatie doorontwikkelen

 Wij zijn op zoek naar zorginstellingen die samen met ons in co-creatie de zorgapplicatie willen doorontwikkelen. In onze aanpak staan uw specifieke (ambulante) hulpverleningsprocessen, wensen en eisen centraal. Wilt u aan het begin staan van de doorontwikkeling van een integrale zorgapplicatie waarmee u uw zorgprofessionals, cliënten en ketenpartners overal en altijd (24/7) mobiel ondersteunt? Of wilt u meer informatie over de nieuwe zorgapplicatie? Neemt u dan contact met ons op via: 030 280 36 55 of per e-mail: info@solviteers.nl

Meer informatie over onze zorgapplicatie of een demo?

Wilt u meer informatie over onze zorgapplicatie of een demo? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.