Wij vieren dit jaar ons 25 jarig jubileum!

25 jaar solviteers_bru

25 jaar Solviteers: een mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn

Sinds 1993 leveren wij samen met onze klanten IT-oplossingen waar zij echt iets aan hebben. In de vorm van IT-infrastructuren, software en implementatieondersteuning. Dat doen wij met gemotiveerde Solviteers die gaan voor uitdaging en persoonlijke ontwikkeling. Daar geloven wij in. De kracht van motivatie, uitdaging en werkplezier. Dat zet onze mensen al 25 jaar in beweging.

Dit is ook hard nodig, want de wereld van IT verandert voortdurend. Wij houden nieuwe ontwikkelingen bij om onszelf te ontwikkelen en om kansen voor onze klanten te verzilveren. Wij zijn sinds de start in 1993 gegroeid van 2 naar 110 medewerkers en werken inmiddels internationaal vanuit 3 kerndisciplines aan innovatieve oplossingen. Zo hebben wij met al onze producten en diensten een positieve impact op het leven van heel veel mensen.

Solviteers al 25 jaar in beweging

In 1993 was er geen internet, mobiele telefonie of e-mail. Nu experimenteren wij bij Solviteers met toepassingen in blockchain en augmented reality. Eind jaren ’90 maakten wij een eenvoudige DOS-applicatie voor de JWG en implementeerden wij sociale dienst applicaties van hardware-leveranciers als Siemens Nixdorf. Nu werken wij in future labs en common ground (al dan niet in co-creatie) aan de modernisering van het IT-landschap van de overheid. Wij gebruiken de meest moderne tools om onze klanten te voorzien van de best passende infrastructuur, de meest betrouwbare informatievoorziening en de hoogst haalbare gegevensbescherming. En we leveren nog steeds onze software applicaties, maar dan nu online.

Unieke bedrijfscultuur

De rode draad in 25 jaar Solviteers is onze bedrijfscultuur, die het best tot uitdrukking komt in onze kernwaarden. Blijdschap, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Authenticiteit, Vrijheid en Waardering. Deze waarden zijn onze leidraad. Bij het vinden van nieuwe collega’s bijvoorbeeld. En bij het creëren van een prettige werkomgeving met ruimte voor opleiding en doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en eigentijdse voorzieningen. Zo zorgen wij voor een prettige sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn, zich kan ontplooien en een goede bijdrage kan leveren aan de missie van Solviteers: Elke dag de wereld om ons heen een beetje mooier maken met IT en onszelf een beetje slimmer. Daar komen wij Solviteers al 25 jaar elke dag ons bed voor uit. En met succes! Daar zijn wij trots op.

Tegen al onze klanten en medewerkers zeggen wij uit de grond van ons hart: “Dank je wel voor 25 jaar Solviteers”.

Solvicheers samen met onze klanten champagne solviteers 25 jaar

Proost Solviteers!

“Dit is een mooie mijlpaal wat een feestje waard is. Sinds 2006 maken wij al gebruik van de diensten van Solviteers. Toen waren wij al erg tevreden en dat zijn wij nog steeds. Solviteers is een betrokken en klantgerichte organisatie die staat voor wat ze zegt. Ook in de toekomst verwacht ik dat wij onze goede relatie voortzetten.”

 

Tineke Bieman – Kwaliteitsmanager bij Solutions!

Proficiat met deze mooie prestatie!

“In het afgelopen jaar hebben wij intensief met jullie samengewerkt. De projectmanager van Solviteers heeft het project uitstekend begeleid met een strakke bewaking van middelen en randvoorwaarden. Mochten er in de toekomst weer nieuwe complexe projecten op ons afkomen, dan schromen wij niet om gebruik te maken van de diensten van Solviteers.”

Gijs van der Laan – Hoofd Bedrijfsvoering bij de Vogelbescherming

Gefeliciteerd!

“Via deze weg feliciteer ik Bas Ruijgers en alle medewerkers van harte met hun 25-jarig bestaan. Solviteers is een club met visie, lef en daadkracht. Ik verwacht ook in de komende jaren mooie resultaten van hen te zien.”

 

.

 

 

Ray Geerling – Adviseur in het Sociaal Domein

Het is een feestje om bij Solviteers te werken feestje solviteers 25 jaar

Solviteers 25 jaar gezond verstand

We kijken terug op de afgelopen jaren met Jelle en Freek. Jelle begon in 1999 als consultant en is sinds 2013 directeur van Solviteers Softwareontwikkeling. Freek is net een jaar geleden gestart als consultant.
Lees verder >

 

Proost!

Hans, inmiddels een senior projectleider/interim-manager is één van de eerste Solviteers. Peter is consultants sinds 2016. Beiden werken voor Solviteers Advies & Implementatie en vergelijken de functie van consultant door de jaren heen.
Lees verder >

 

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.