Nearshoring

Sinds augustus 2017 beschikken wij over een vestiging in het Spaanse Málaga. Met hoogopgeleide softwareontwikkelaars kunnen wij snel en doeltreffend opdrachten uitvoeren voor de Nederlandse markt. De teams worden op locatie aangestuurd door een Nederlandse lead developer. Aangevuld met Nederlandstalige business analisten kunnen wij uitstekend de vertaalslag maken van het werkproces naar goed werkende software. Wij kunnen snel de capaciteit uitbreiden en indien gewenst zelfs complete softwareteams inzetten, bijvoorbeeld als aanvulling op uw eigen teams. Wij werken met aantrekkelijke tarieven, een bewezen Agile ontwikkelmethode en maken communicatie eenvoudig. Zo heeft u altijd een Nederlandstalig contactpersoon die de brug vormt tussen uw organisatie en het ontwikkelteam.

solviteers malaga

“In Nederland zijn goede ICT´ers, zoals softwareontwikkelaars, lastig te vinden. Dit komt vooral door de grote competitie. Wij hebben daarom besloten om een vestiging te starten in Málaga. Hier zijn deze professionals nog wel te vinden. Daarnaast heeft Málaga een goede technische universiteit die veel jonge afgestudeerden aflevert die zich graag willen bewijzen”.
Jelle Gotjé, directeur Solviteers


Aanvragen kennismakingsgesprek

Tijdens deze kennismaking laten wij u zien wat Solviteers voor u kan betekenen. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.