2 maart 2017

Solviteers Great Place to Work

SOLVITEERS in de top 5 Best Workplaces 2017!

Houten, 22 maart 2017. Solviteers heeft de vijfde plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland. De hoogst genoteerde nieuwkomer! De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de best presterende werkgevers onderscheiden en afgelopen dinsdag werd de lijst van 2017 bekend gemaakt.

Great Place to Work® Nederland
Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen een hoog niveau bereiken mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

Solviteers volgens GPTW
Solviteers is een snelgroeiend, modern en daadkrachtig ICT bedrijf met meer dan 100 medewerkers, dat zich in de volle breedte van het ICT-landschap profileert met kwaliteitsoplossingen. Van ICT-infrastructuren, hosting & outsourcing en applicatieontwikkeling tot implementatieondersteuning, informatiebeveiliging en BI. Solviteers is actief in Nederland, Duitsland en Spanje en opereert voornamelijk in de lokale en provinciale overheidsmarkt, de zorgmarkt en in het MKB. Solviteers heeft haar hoofdkantoor in Houten en werkt tevens vanuit de vestigingen in Goes, Breda, Aken (Dld) en Malaga (Sp).

Plezier, vrijheid en vertrouwen
Bas Ruijgers, algemeen directeur van Solviteers: “Plezier in het werk, in vrijheid en vertrouwen, staat bij Solviteers centraal. Wij bieden onze medewerkers kansen en uitdagingen en de ruimte om zich te ontwikkelen. En ook om fouten te maken, zodat wij er van kunnen leren. Wij beoordelen mensen niet op hun uiterlijk, maar kiezen vooral voor motivatie en drive om het beste uit jezelf en uit je collega’s te halen, om zo de best passende oplossing te leveren aan klanten. Saamhorigheid en collegialiteit kenmerkt onze organisatiecultuur, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Solviteers voelt als een familiebedrijf, nieuwe kandidaten moeten daarom echt passen in de bedrijfscultuur. Voor mij is Solviteers altijd (al meer dan 20 jaar) een great place to work geweest. Dat wij zo hoog op de lijst van Best Workplaces in Nederland staan bewijst dat ik daarin niet de enige ben. Onze medewerkers denken er ook zo over en daar ben ik heel trots op.”

Conclusie GPTW
Solviteers, nieuwkomer op de lijst van Best Workplaces in Nederland, heeft een personeelsbeleid en een werkomgeving gecreëerd waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Het onderzoek van GPTW sluit daar op aan. Het vraagt de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. GPTW is het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Door die koppeling te maken krijgen organisaties inzicht in de effectiviteit van hun beleid.

Kijk op greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en bestworkplaces.nl voor alle organisaties die op de lijst staan. Voor meer informatie over Solviteers kunt u contact opnemen met onze afdeling hrm via telefoonnummer: 030-280 36 55.

DELEN

“Plezier in ons werk, in vrijheid en vertrouwen, staat bij Solviteers centraal.”
Whatever IT takes
Bas Ruijgers, Algemeen directeur Solviteers

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar van 25 december 2019 t/m 1 januari 2020.