30 januari 2019

Beheer van SquitXO zorgeloos uitbesteed

Het beheer van SquitXO, afwisselend op afstand en op locatie, ervaart de gemeente Noordoostpolder als buitengewoon prettig. Dirk van der Meer, vergunningverlener bouw en monumentenzorg en functioneel beheerder van SquitXO bij de gemeente, is enthousiast over het gemak en de efficiency van deze mix van beheer op afstand en op locatie. “Ik stuur een e-mail of pak bij urgente zaken direct de telefoon. De consultant van Solviteers reageert dan vrijwel direct.”

De gemeente Noordoostpolder werkt al langere tijd samen met de IT-consultants van Solviteers Advies & Implementatie. Het beheer van SquitXO op deze basis uitvoeren is erg aantrekkelijk. “Het is nu eenmaal zo dat de consultant voor de ondersteuning bij SquitXO niet altijd op locatie aanwezig hoeft te zijn. Het oplossen van sommige problemen kan prima op afstand. Dat heeft alleen maar voordelen: het is snel en efficiënt. Zeker kleine problemen, kunnen zo eenvoudig ‘tussen de bedrijven door’ worden geregeld.”

Snel en makkelijk schakelen

Het contact met Solviteers verloopt eenvoudig. “We maken vooraf afspraken over welke dagen Solviteers beschikbaar is voor werkzaamheden voor onze gemeente. Daarbij kijken we ook of dat op afstand of op locatie gebeurt.” Bij onverwachte gebeurtenissen kan Van der Meer bellen of mailen. Hij krijgt altijd binnen een dag een reactie, en sneller als er daadwerkelijk haast geboden is. “Ik heb even moeten wennen aan het feit dat je niet meer bij elkaar zit. In het persoonlijke contact kun je soms net iets makkelijker uitleggen wat je bedoelt. Inmiddels weet ik dat ik vooraf even goed moet nadenken over de juiste vraagstelling, zodat Solviteers begrijpt wat er aan de hand is. We hebben Solviteers al voor verschillende zaken ingeschakeld, zoals inrichten, testen, afstemmen en begeleiden van de koppeling met ons nieuwe zaaksysteem en de documentcreatie. Allemaal op afstand, dit werkt ideaal. Bovendien, om het persoonlijke contact niet helemaal te verliezen, is de consultant eens in de zoveel tijd bij ons aanwezig. We hebben onderling afgestemd welke werkzaamheden op locatie en welke op afstand kunnen worden uitgevoerd.”

Duidelijke afspraken

Hoewel de vorm van beheer van SquitXO een vaste all-in prijs heeft per maand, is dit voor de gemeente Noordoostpolder niet het belangrijkste argument geweest om hiervoor te kiezen. “Voor ons is het vooral belangrijk dat we hiermee snel antwoord op onze vragen krijgen, dat de benodigde capaciteit op het juiste moment beschikbaar is en dat we steeds kunnen beschikken over de juiste kennis. Prettig daarbij is ook dat we nooit enige discussie hebben over de gemaakte afspraken, de kwaliteit of de termijn waarop we een oplossing kunnen verwachten. Het loopt ontzettend soepel. Het is prettig dat we op deze manier nauwelijks nog omkijken hebben naar het beheer van SquitXO.”

Meer informatie?

Voor meer informatie over de aanvullende dienst op het beheer van SquitXO kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 030-2803655. Of een e-mail sturen naar: info@solviteers.nl.

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.