17 maart 2020

Coronavirus – U kunt op ons rekenen

Het Coronavirus houdt de wereld in haar greep. Ook in Nederland zijn we met zijn allen de strijd tegen het virus aangegaan. In dit bericht op onze website willen wij u informeren hoe Solviteers haar bijdrage in deze strijd levert en wat dat voor onze klanten en medewerkers betekent.

Dienstverlening gaat door

Wij houden ons aan de landelijke maatregelen van de regering en het RIVM. Wij hebben voorts besloten voorlopig fysieke contacten te vermijden. Zowel onderling als met onze klanten. Dat betekent dat al onze medewerkers nu vanuit hun thuis-werkplek werken en zij hun werkzaamheden (al dan niet voor onze klanten) remote uitvoeren. Alle overleggen en gesprekken (met collega’s, opdrachtgevers, partners en sollicitanten) vinden online plaats. Wij slagen er, samen met onze klanten, goed in om onze dienstverlening op deze manier te blijven leveren.

Met deze aanpak leveren wij onze bijdrage aan het bestrijden van het Coronavirus en nemen wij onze verantwoordelijkheid als werkgever en wereldburgers. Wij willen graag al onze klanten en medewerkers bedanken voor het begrip en de medewerking die wij hebben ervaren bij het doorvoeren van deze maatregelen. De wederzijdse bereidheid en inzet om oplossingen te realiseren voor de uitdagingen die nu op ons afkomen geeft ons het vertrouwen dat we gezamenlijk deze crisis aankunnen.

Bereikbaar zoals altijd

Solviteers is bereikbaar op de manieren die u van ons gewend bent. Hier is niets in veranderd en wij staan u dan ook graag te woord via de bekende kanalen.

U kunt op ons rekenen

Wij beseffen dat de druk op onze klanten binnen de (lokale) overheid, zorg en andere sectoren enorm is. Goede ICT ondersteuning is cruciaal om dit het hoofd te kunnen bieden. U kunt er van op aan dat wij de komende tijd alles op alles zetten om u hierbij te helpen. Of het nu gaat om (tijdelijk) applicatiebeheer of consultancy op afstand, faciliteren van thuiswerken voor uw eigen medewerkers of andere ICT oplossingen. Hiervoor kunt u bij ons terecht, Whatever IT takes!

Namens de directie,

Bas Ruijgers

Algemeen Directeur

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.