16 februari 2018

Solide IT-infrastructuur noodzakelijk voor goede bediening

Er is steeds meer vraag naar flexibele en mobiele IT-oplossingen, waarmee u uw cliënten altijd en overal kunt ondersteunen en begeleiden. Aan de basis hiervan staat een stabiele, goed beveiligde IT-infrastructuur.

Solviteers heeft veel ervaring met het opzetten en beheren van een flexibele, schaalbare en betrouwbare IT-infrastructuur. Zo kunnen wij met onze 24/7 monitoringsdienst dag en nacht uw IT-omgeving in de gaten houden en anticiperen wij snel of zelfs al vroegtijdig op mogelijke verstoringen. Hiermee dragen wij bij aan een continue beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de security van uw IT-systemen goed is ingeregeld, zodat deze zo goed mogelijk worden beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Kortom: wij zorgen ervoor dat uw IT-infrastructuur altijd in optimale staat is, zodat u uw cliënten altijd en overal kunt bedienen.

Zorginstelling CuraMare aan het woord

Verschillende zorginstellingen hebben al gekozen voor de dienstverlening van Solviteers rond het implementeren en beheren van hun IT-infrastructuur. ICT Manager Kees van Straten van zorginstelling CuraMare vertelt over zijn ervaring met Solviteers.

Van Straten: “Solviteers houdt feeling met ons netwerk en is in staat om snel te handelen. Zo kan de overlast bij een onverhoopte IT-storing tot een minimum worden beperkt. Regelmatig worden relevante zaken met onze netwerkbeheerder besproken. Ook krijgen wij ondersteuning bij het implementeren en uitzoeken van noodzakelijke aanpassingen. Over de proactieve werkwijze van Solviteers kan ik niets anders dan lof uitspreken.”

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

DELEN


Aanvragen kennismakingsgesprek

Wilt u net als CuraMare een IT-infrastructuur die altijd in optimale staat is? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.