8 maart 2018

Fieldlab Common Ground – MijnApp ontwikkeling

Online inzien en regelen van voorzieningen dankzij de mobiele applicatie ‘MijnApp’

De werkgroep van gemeenten en VIAG/IMG zijn in opdracht van de Taskfoce ‘Samen organiseren’ een beweging gestart die Common Ground heet. Binnen de Common Ground wordt een fundamentele stap gezet voor een andere techniek en organisatie van de informatievoorziening van gemeenten. Tijdens het Fieldlab Common Ground participeert Solviteers in de ontwikkeling van de mobiele applicatie ‘MijnApp’.

Fieldlab Common Ground

Het Fieldlab Common Ground vindt van maandag 5 tot vrijdag 9 maart plaats. Tijdens deze week buigen binnen- en buitenlandse experts zich over de volgende vijf thema’s: Services en Toepassingen, Implementatie en Verandermanagement, Wettelijk Kader en Ethiek, Techniek en Digitale Identiteit.
Nieuwe oplossingen worden in het Fieldlab ontwikkeld volgens de moderne agile manier van ontwerpen; een aanpak die flexibiliteit en snelheid combineert. Hiermee wordt de traditionele manier van werken (van ontwerpen, bouwen, testen en invoeren) doorbroken.

MijnApp

Solviteers werkt gedurende deze week samen met IT-bedrijf Weave en procesdeskundigen van de gemeente Eindhoven aan een prototype van de mobiele applicatie (MijnApp). Met deze app kunnen inwoners straks zelf allerlei zaken inzien en regelen op het gebied van werk, inkomen en zorg. Solviteers brengt vooral veel ervaring mee uit het Sociaal Domein. Samen met gemeenten werken we aan mooie, nieuwe innovatieve ICT-oplossingen.

Applicaties op maat

Naast innovatieve standaardoplossingen ontwikkelt Solviteers ook in nauwe samenwerking met u applicaties op maat. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via tel. 030-280 36 55 of stuur een e-mail naar info@solviteers.nl

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.