26 mei 2020

Gratis webinar: Wat elke organisatie moet weten over MS 365 security

Solviteers Cloud & Infradiensten en Barracuda bundelen de krachten en organiseren dinsdag 9 juni 2020 een gratis webinar: Wat elke organisatie moet weten over Microsoft 365 security. Wij helpen jou cybercriminelen te slim af te zijn en leren jou wat alle 13 aanvallen inhouden en hoe je jezelf weerbaar kunt maken.

Het groeiende aantal en de groeiende schade van cyberaanvallen is zorgwekkend. Tegelijkertijd is ook het creëren van bewustwording onder werknemers en het op de juiste manier beveiligen van data bij veel organisaties in 2020 nog steeds een grote uitdaging.

Een aantal interessante feiten op een rij:

  • In de eerste helft van 2019 zijn er maandelijks meer dan 2.000 datalekken geregistreerd.
  • Bijna een kwart van alle datalekken betreft de cloud.
  • Bij meer dan 80 procent van deze datalekken werd gebruik gemaakt van gestolen inloggegevens.
  • 70 procent van de datalekken heeft betrekking op data in eigen datacenters (on premise).

Juist nu het aantal thuiswerkende mensen is toegenomen vanwege het Coronavirus is het belangrijker dan ooit om jezelf en je organisatie op de best mogelijke manier bewust te maken van en te beveiligen tegen cybercriminaliteit. Want ook na het Coronavirus is de verwachting dat er meer medewerkers vanuit huis zullen blijven werken. Dit zorgt dan ook voor een groter risico op een datalek.

Deelnemen

Tijdens het webinar praat onze Cyber security partner Nico Bosschaert van Barracuda je in 45 minuten bij over de diverse vormen van aanvallen die er hedendaags plaats vinden. We gaan in op 13 verschillende typen aanvallen en hoe je jezelf en de organisatie weerbaar kunt maken.

Het webinar is gratis en je kunt je hier of via onderstaande knop aanmelden.

Registreer

Datum: 9 juni 2020
Tijd: 11:00 uur
Locatie: Online

Gratis webinar: Wat je moet weten over ms 365 security

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.