28 juni 2018

Congres: ‘Kies het juiste spoor in het sociaal domein’

In de afgelopen jaren heeft uw gemeente zich ingespannen om de transitie vorm te geven van de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. Zo is veel geïnvesteerd om de basis op orde te krijgen. Nu is het tijd om echt aandacht te gaan geven aan het uiteindelijke doel van de transformatie: integrale zorg en ondersteuning voor en met uw inwoners. Welke effecten wilde u ook alweer bereiken? En zit u nog op het juiste spoor?

Tijdens het congres ‘Kies het juiste spoor in het sociaal domein’ geven verschillende adviseurs (o.a. Ray Geerling, Martin Rommers, Maarten Thönissen en Gerrit van Romunde) uit het sociaal domein u handvatten om uw gemeentebeleid toekomstgericht te maken. Daarnaast krijgt u een goed beeld van de rol die digitale samenwerking speelt bij het vergroten van de eigen regie van burgers en ziet u hoe u, ondersteund door goede data, tot de juiste beslissingen komt. Verder hoort u vanuit de praktijk hoe innovatieve IT-oplossingen met het Common Ground gedachtegoed bijdragen aan een efficiënte dienstverlening.

Kim Spinder neemt u mee de toekomst in
Bovendien neemt veelgevraagd spreker Kim Spinder u in haar inspiratiesessie op een enthousiaste wijze mee in de toekomst. Kim spreekt over haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken. Kim zet u aan het denken en inspireert u om de dingen voortaan anders aan te pakken.

Aanmelden
Meldt u zich vóór vrijdag 13 juli aanstaande aan, dan betaalt u € 125,- in plaats van € 145,- per persoon. U kunt zich aanmelden op: www.kieshetjuistespoor.nl. Hier vindt u meer informatie over de sprekers en het programma.

Voor wie interessant?
Dit congres is o.a. bedoeld voor: wethouders, directeuren, afdelingshoofden (Wmo, Jeugd, Sociale Zaken, Informatiemanagement) en (senior) beleidsmedewerkers.

Locatie en tijd
Donderdag 13 september van 09.00 – 13.45 uur
Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht.

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.