8 maart 2018

Solviteers ontwikkelt de Make-A-Wish aanmeld app

Zorgverleners snel in actie met de nieuwe Make-A-Wish aanmeld app

Zorgverleners ontmoeten dagelijks veel kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte, die in aanmerking komen voor een wensvervulling. Make-A-Wish Nederland heeft daarom in samenwerking met IT-bedrijf Solviteers de Make-A-Wish aanmeld app ontwikkeld speciaal voor zorgverleners. Hiermee kunnen zorgverleners op een snelle en eenvoudige manier kinderen aanmelden, zodat hun liefste wens mogelijk in vervulling kan gaan.

Snel en eenvoudig een kind aanmelden

Solviteers heeft eerst de uitdagingen, behoeften en wensen in kaart gebracht. Zo is het doel van Make-A-Wish dat meer zorgverleners kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte aanmelden voor een wensvervulling. Hierna hebben wij samen met Make-A-Wish gekeken hoe het aanmeldproces kon worden geoptimaliseerd. Vervolgens zijn wij op basis van de agile-methodiek de app gaan maken. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke app waarmee zorgverleners op een laagdrempelige manier een kind kunnen aanmelden. In een paar eenvoudige stappen kan een kind worden aangemeld.

Gebruiksvriendelijke app

Zorgverleners kunnen de Make-A-Wish aanmeld app gratis downloaden in de Appstore en Google Playstore. De app is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief: in een paar stappen is een kind aangemeld door de zorgverlener. Daarnaast bevat de app slimme functionaliteit. Zo hoeven zorgverleners hun gegevens maar één keer in te vullen. Bij een volgende aanmelding zijn deze gegevens al automatisch ingevuld. De app is geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android.

De verwachting is dat meer zorgverleners in actie zullen komen en Make-A-Wish de liefste wens van nog meer zieke kinderen kan vervullen.

Wilt u ook een softwareoplossing op maat? Kijk dan op:

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.


Aanvragen kennismakingsgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 030-2803655, info@solviteers.nl of vul het onderstaande formulier in.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*
[recaptcha]

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.