31 juli 2018

Overal en altijd werken met Microsoft 365

Wilt u altijd en overal op een veilige manier werken? En bij al uw data kunnen? Met het cloudplatform Microsoft 365 is dit mogelijk. Ongeacht met welke device (laptop, tablet of smartphone) u werkt.

Optimaal samenwerken met uw collega’s, klanten en partners

Microsoft 365 biedt een platform voor complete integratie van Sharepoint document- en emailmanagement en andere bedrijfsapplicaties. Door middel van Team Sites kunt u bijvoorbeeld op een eenvoudige en veilige wijze documenten en andere informatie delen met uw collega’s, klanten en partners. Alleen leden kunnen de inhoud bekijken en eventueel bewerken.

Veiligheid

In de Microsoft 365-omgeving deelt u niet meer het fysieke document met in- of externen. U deelt documenten via een link waaraan u rechten toekent, zoals lees- of bewerkrechten en de tijdsduur dat een link beschikbaar blijft. Uw omgeving kunt u volledig beveiligen met het beveiligings- en compliancecentrum. Ook kunt u binnen de Microsoft 365-omgeving eenvoudig vergaderingen opstarten en chatten.

Wat is nodig voor een succesvolle overgang?

Overweegt u een overgang naar Microsoft 365? Wij adviseren u om vooraf goed te bepalen hoe u met deze nieuwe omgeving wilt gaan werken. Ook is het belangrijk om hierover goede onderlinge afspraken te maken. Daarnaast is het verstandig om van tevoren uw data te analyseren, werkprocessen in kaart te brengen en een inrichtingskeuze te maken. Wij raden een 1-op-1 migratie naar Microsoft 365 af. Dit leidt namelijk achteraf vaak tot onaangename situaties, zoals een ongestructureerde inrichting van uw documentmanagementbeheer.

Projectmatige benadering

Een projectmatige aanpak is wenselijk bij de overgang naar Microsoft 365. Solviteers neemt uw Microsoft 365-project graag uit handen. Zo beschikken wij naast technische engineers ook over ervaren consultants en projectleiders. Wij hebben veel verstand van uw applicaties en werkprocessen en adviseren u graag bij uw inrichtingskeuze. Verder verzorgen wij trainingen voor uw medewerkers en staan wij ook na de technische migratie voor u klaar.

DELEN

Kennismakingsgesprek voor Microsoft 365

Wilt u weten of Microsoft 365 past bij uw organisatie?
Neemt u dan telefonisch contact op met Vera Schickendantz, Senior Accountmanager, via tel. 06-14879970.
of via ons algemeen tel. 030-280 36 55.  U kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.