4 maart 2019

Gemeente Eindhoven presenteert MijnApp tijdens het ‘Congrestival’

Op 13 maart 2019 organiseert VNG Realisatie het Congrestival ‘Samen organiseren: durf en vertrouwen’. Het ‘Congrestival’ biedt een combinatie van een inhoudelijk congres en een informeel en verbindend festival met inspirerende initiatieven en praktijkvoorbeelden. Voor en door gemeenten en met de mens centraal. Motto: samen organiseren is mensenwerk.

Solviteers en gemeente Eindhoven presenteren MijnApp

Op het plein Common Ground presenteren Solviteers en de gemeente Eindhoven MijnApp. Met MijnApp werkt de gemeente Eindhoven onder andere samen met gemeenten en VNG aan een instrument om burgers digitale dienstverlening te bieden. Met toegang tot alle informatie en transacties van overheden en andere partijen, met regie over ‘mijn eigen gegevens’. Solviteers heeft in deze app samen met de gemeente gewerkt aan het ontsluiten van data uit het gemeentelijk domein. Hiermee kunnen inwoners straks zelf alles online regelen: van verzekering tot vergunning, van paspoort tot toeslag. De ontwikkeling van deze app sluit nauw aan bij de gedachtegang Common Ground.

Boek een afspraak

Tijdens het Congrestival gaan Solviteers en de gemeente Eindhoven graag met u in gesprek over MijnApp en de ontwikkelingen op het gebied van Common Ground. Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek, dan kunt u dit aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij reserveren dan de benodigde tijd voor u.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Mijn App? Lees dan hier het artikel dat onlangs heeft gestaan in iBestuur. Wilt u meer informatie over het ‘Congrestival’ dat wordt georganiseerd door VNG Realisatie? Klik dan hier.

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.