22 juni 2017

Aanvullende dienst op het beheer van Squit XO

Uw werkprocessen rond vergunningverlening, toezicht en handhaving dienen optimaal te verlopen. Hiervoor maakt u waarschijnlijk gebruik van Squit XO. Onze ICT-consultants hebben veel ervaring met het beheer en de implementatie van Squit XO. In het algemeen doen wij dit bij de klant. Het kan echter plaatsonafhankelijk gebeuren. Sommige klanten geven hieraan de voorkeur. Wij hebben daarom een aanvullende dienst op het beheer van Squit XO ontwikkeld.

Ontzorgen voor een vast bedrag per maand

Op basis van uw behoefte bieden wij een mix aan van beheer op afstand en bij u op locatie, tegen een vast bedrag per maand. Voor zover het nodig is komen wij naar u toe, het overige doen wij op afstand.

Voordelen

  • Een vaste all-in prijs per maand;
  • Altijd de benodigde capaciteit beschikbaar;
  • Altijd de juiste kennis voor uw probleem/vraagstuk;
  • Snel antwoord op al uw vragen;
  • Altijd inzicht in de voortgang van onze werkzaamheden dankzij heldere rapportages.

Onze aanpak

Solviteers Advies & Implementatie levert ondersteuning op Squit XO op basis van vooraf opgestelde ondersteuningskaders, kwaliteitscriteria en een vaste prijs. Om hiertoe te komen voeren wij samen met u een vooronderzoek uit. Dit onderzoek bestaat uit twee stappen:

Stap 1 –  Ondersteuningsbehoefte
Wij spreken met elkaar af welke werkzaamheden wij uitvoeren en welke werkzaamheden door uw eigen medewerkers worden gedaan. Daarbij wordt gekeken in welke frequentie dit gebeurt.

Stap 2 – Afspraken
Wij maken kwaliteitsafspraken met elkaar en leggen deze vast. Dit doen wij door categorisering en prioritering van de gewenste ondersteuning. Verder maken wij afspraken over responstijden, evaluatiemomenten en rapportage.

Op basis van deze stappen komen wij met een prijsopgave.

Gemeente Noordoostpolder enthousiast

Het beheer van Squit XO, afwisselend op afstand en op locatie, ervaart de gemeente Noordoostpolder als buitengewoon prettig. Dirk van der Meer, vergunningverlener bouw en monumentenzorg en functioneel beheerder van Squit XO bij de gemeente, is enthousiast over het gemak en de efficiency van deze mix van beheer op afstand en op locatie. “Ik stuur een e-mail of pak bij urgente zaken direct de telefoon. De consultant van Solviteers reageert dan vrijwel direct.” Lees hier het volledige verhaal van de gemeente Noordoostpolder.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de aanvullende dienst op het beheer van Squit XO kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 030-2803655. Of een e-mail sturen naar: info@solviteers.nl.

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar van 25 december 2019 t/m 1 januari 2020.