22 juni 2017

Aanvullende dienst op het beheer van SquitXO

Uw werkprocessen rond vergunningverlening, toezicht en handhaving dienen optimaal te verlopen. Hiervoor maakt u waarschijnlijk gebruik van SquitXO. Onze ICT-consultants hebben veel ervaring met beheer en implementatie van SquitXO.  In het algemeen doen wij dit  bij de klant. Het kan echter plaats onafhankelijk gebeuren. Sommige klanten geven hieraan de voorkeur Daarom hebben wij een aanvullende dienst op het beheer van SquitXO ontwikkeld.

Ontzorgen voor een vast bedrag per maand

Op basis van uw behoefte bieden wij een mix aan van beheer op afstand en bij u op locatie, tegen een vast bedrag per maand. Voor zover het nodig is komen wij naar u toe, het overige doen we op afstand.

Voordelen

  • Een vaste all-in prijs per maand;
  • Altijd de benodigde capaciteit beschikbaar;
  • Altijd de juiste kennis voor uw probleem/vraagstuk;
  • Snel antwoord op al uw vragen;
  • Altijd inzicht in de voortgang van onze werkzaamheden dankzij heldere rapportages.

Onze aanpak

Solviteers Advies & Implementatie levert ondersteuning op SquitXO op basis van vooraf opgestelde ondersteuningskaders, kwaliteitscriteria en een vaste prijs. Om hiertoe te komen voeren wij samen met u een vooronderzoek uit. Dit onderzoek bestaat uit twee stappen:

Stap 1 –  Ondersteuningsbehoefte
Wij spreken met elkaar af welke werkzaamheden wij uitvoeren en welke werkzaamheden door uw eigen medewerkers worden gedaan. Daarbij wordt gekeken in welke frequentie dit gebeurt.

Stap 2 – Afspraken
Wij maken kwaliteitsafspraken met elkaar en leggen deze vast. Dit doen wij door categorisering en prioritering van de gewenste ondersteuning. Verder maken we afspraken over responstijden, evaluatiemomenten en rapportage.

Op basis van de voorgaande stappen komen wij met een prijsopgave.

Gemeente Noordoostpolder enthousiast

Onlangs is Solviteers Advies & Implementatie met de aanvullende dienst SquitXO gestart bij de gemeente Noordoostpolder. Vooraf zijn  duidelijke afspraken gemaakt over de uit te voeren taken, de gewenste kwaliteit en de termijn waarop de klant van ons een oplossing mag verwachten. Ook is goed afgestemd welk type werkzaamheden op locatie en welke op afstand worden uitgevoerd. Op deze wijze heeft de gemeente Noordoostpolder voor een vast bedrag per maand geen omkijken meer naar het beheer van SquitXO. Kortom, wij ontzorgen Gemeente Noordoostpolder volledig op dit gebied. Benieuwd hoe zij het samenwerken met Solviteers ervaren hebben? U leest het hier.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de aanvullende dienst op het beheer van SquitXO kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 030-2803655. Of een e-mail sturen naar: info@solviteers.nl.

DELEN

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.