20 september 2017

Euro-Mit Staal tevreden over ICT-diensten

Marco van Lomwel, Manager Accounting & Finance bij Euro-Mit Staal in Vlissingen-Oost, is enthousiast over de jarenlange samenwerking met Solviteers. Euro-Mit Staal is een productiebedrijf en sterk afhankelijk van de automatisering. “We snijden hoogwaardig transformatorstaal, dat afkomstig is uit Japan, op de juiste breedte en leveren dit aan transformatorfabrieken in heel Europa; op rol of geknipt in lamellen. Hiervoor werken we met circa 65 werknemers en enkele uitzendkrachten. Als productiebedrijf zijn we afhankelijk van goed werkende IT. Om die reden is het ook prettig dat Solviteers in de regio gevestigd is. In geval van een calamiteit zijn ze direct aanwezig.”

Serverbeheer en – onderhoud
Solviteers beheert en onderhoudt het serverpark van Euro-Mit Staal. Hiervoor is maandelijks een it-engineer op de locatie zelf aanwezig voor periodiek it-onderhoud. “Hij voert, in nauw overleg met onze eigen it-er, de onderhoudswerkzaamheden uit. We kunnen met vragen bij hem terecht. Minder urgente zaken bewaren we voor deze maandelijkse sessies. Voor meer dringende vragen nemen we direct contact op, per e-mail of telefoon. Ook dat gaat soepel. Telefoontjes en e-mails worden altijd snel beantwoord, de lijnen zijn kort en ze weten wie we zijn en wat we verwachten. Dat werkt buitengewoon prettig.”

Vervangen serverpark
Recent is op advies van Solviteers het serverpark vervangen. De aanleiding hiervoor was dat de servers dermate verouderd waren, dat deze niet langer door de fabrikant werden ondersteund. “Naast de vervanging hebben we natuurlijk gezocht naar verbetermogelijkheden op het gebied van snelheid, opslagcapaciteit, back-up gemak en ict-veiligheid. Solviteers heeft dit goed voorbereid en uiteindelijk zijn we op basis van een gedegen plan van aanpak aan de slag gegaan. De vervanging is stapsgewijs doorgevoerd. De definitieve migratie heeft Solviteers verzorgd in een weekend zodat ons productieproces hiervan geen hinder ondervond. Toen we op maandag aankwamen, konden we opnieuw zorgeloos aan de slag.”

DELEN

“Met goede en betrouwbare leveranciers gaan we langdurige relaties aan. Solviteers is zo’n partner.”
Whatever IT takes
Marco van Lomwel, Manager Accounting & Finance Euro-Mit Staal

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.