1 maart 2017

Eontop: samen met een regionale ICT partner

Regionale ICT partner

Eontop en Solviteers werken al geruime tijd samen. Voor Kalkhoven was de regionale aanwezigheid een zwaarwegende factor bij de keuze van een ICT partner. “Het is voor ons belangrijk dat de ICT consultants direct ter plaatse kunnen zijn en dan ook wéten waarover het gaat. Ik heb partijen gehad die niet eens wisten waar we gevestigd waren. Eer dat dergelijke consultants in de Eontop specifieke materie thuiszijn, is er al ontzettend veel kostbare oplostijd verloren gegaan. Het prettige van werken met Solviteers is dat ze juist bijzonder snel kunnen schakelen. Dat komt ook omdat de ICT consultants hier periodiek aanwezig zijn. Ze kennen de situatie. Ze kennen de mensen. Dat werkt uitstekend.”

Systeembeheer

Solviteers is bij Eontop met name belast met het systeembeheer van de backoffice omgeving. Hier zijn recent flinke aanpassingen aangedaan vanwege de upgrade van de servers van Windows 2008 naar Windows 2012. “Deze modernisering hebben we fasegewijs doorgevoerd en binnen drie deelprojecten, te weten Duitsland, Polen en Nederland. De projectmanager communiceert helder over de te nemen stappen, en in tweede instantie doen we dit gezamenlijk met onze buitenlandse vestigingen. Via een duidelijk stappenplan, waarbij de verstoring van de dagelijkse werkzaamheden minimaal is, worden de veranderingen doorgevoerd. Voor de duidelijkheid kregen onze Poolse en Duitse collega’s zelfs instructies inclusief foto’s. Dat maakt zulke ingrijpende veranderingen voor ons behapbaar.”

Doorlopend contact

Kalkhoven benadrukt dat de samenwerking met Solviteers als een rode draad door zijn bedrijf loopt. “We zijn binnen Eontop voortdurend bezig met plannen en ontwikkelen. Die ideeën houden we graag tegen de ICT consultants van Solviteers aan. Zij helpen ons met de behoeftebepaling en dragen mogelijke ICT oplossingen aan. De combinatie van onze kennis en hun diepgaande ICT kennis is ideaal. Daarnaast is het persoonlijke contact ook prettig. Ook dat telt.”

DELEN

“De combinatie van onze kennis en de diepgaande ICT kennis van Solviteers is ideaal.”
Whatever IT takes
Ronald Kalkhoven, Business Controller Eontop

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar van 25 december 2019 t/m 1 januari 2020.