1 juni 2018

Is uw e-mail inbox veilig? Doe de Threat scan

Solviteers werkt samen met Barracuda, de marktleider en een van de eerste pioniers op het gebied van spam filters en geavanceerde e-mailbeveiliging. Barracuda Essentials en de on-premise Barracuda E-mail Security Gateway zijn al door meer dan 200.000 organisaties gebruikt voor e-mail encryptie, in- en outbound e-mail filters, datalekken beveiliging en spam/virus beveiliging.

DELEN

Begrijp de bedreiging

Inkomende mail is een makkelijk doelwit voor spam, virussen, phishing aanvallen, malware, ransomware en andere geavanceerde bedreigingen met als doel gegevens te stelen of de controle over te nemen van uw business. Alhoewel de meeste bedreigingen zich enkel op uw inbox richten, beperkt het risico zich niet enkel tot externe bedreigingen.

E-mail Threat scan

Dankzij de nieuwe E-mail Threat scan van Barracuda Networks, ontdekken wij beveiligings- en compliancy bedreigingen die uw eigen beveiligingssoftware voorbij zijn geslopen en zich verschuilen in uw Office 365 account. De scan helpt u met het vinden van:

    • Geavanceerde hardnekkige bedreigingen welke de inbox van het slachtoffer bedreigen door schadelijke bestanden toe te voegen en dan social engineering(*) toepast om u het bestand te laten openen.
    • Social media phishing is wanneer hackers zich voordoen als een vertrouwd social media-kanaal of bekende e-commerce website om gebruikers te laten klikken op een schadelijke link die leidt naar een gevaarlijke na-maak-website.
    • Bedreigingen van binnenuit. Dit zijn bedreigingen wanneer een werknemer bewust of onbewust bedrijfsgevoelige informatie naar een externe schadelijke website verzendt, bijvoorbeeld het verzenden van klantgegevens naar concurrentie of identiteitsdieven.
    • Nul-dagen bedreigingen van schadelijke e-mails die uw e-mailsysteem bereikt hebben voordat de bedreiging bekend was.


Aanvragen E-mail Threat Scan

Vul hieronder uw gegevens in zodat wij contact met u kunnen opnemen om de scan uit te voeren.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.