2 maart 2018

Vakdag Fondsenwerving 29 maart 2018

Hartstichting en Solviteers delen het belang van een sterk ICT-fundament voor uw fonds.

Wilt u weten wat er nodig is om uw bindingsstrategie te versterken? Kom dan naar de sessie “Geen bindingsstrategie zonder goed ICT-fundament” van de Hartstichting en Solviteers op de Vakdag fondsenwerving op 29 maart 2018.

David Verschoor, Director Fundraising bij de Hartstichting en Roger van Kessel, projectleider bij Solviteers gaan tijdens deze sessie in op de volgende vragen: Hoe boeit u uw huidige donateurs? Wat is er nodig om uw bindingsstrategie te versterken? Wat is er nodig is om nieuwe doelgroepen aan te spreken? Zij laten u zien waarom een sterk ICT-fundament essentieel is voor het binden en boeien van uw donateurs.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bezoek onze stand, nummer 60. Wij gaan graag met u in gesprek.
De Vakdag Fondsenwerving vindt plaats op 29 maart 2018, in het Maasgebouw van stadion de Kuip, Rotterdam. Voor meer informatie kijkt u op https://www.fondsenwerving.nl/event/11e-nationale-vakdag-fondsenwerving

DELEN

Vakdag fondsenwerving 2018

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.