15 februari 2019

Gratis aanmelden voor het Zorg & ICT-congres 2019

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 maart aanstaande vindt in de Jaarbeurs te Utrecht het Zorg & ICT-congres plaats. Zorg & ICT is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg.

ICT zorgt voor mensen

De zorgsector transformeert en dat heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig: het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Zo worden bijvoorbeeld dossiers gedigitaliseerd en behandeltrajecten digitaal verwerkt. Zorginstellingen worden dus steeds meer digitaal ondersteund en gestuurd als het om persoonlijke inzage en regie gaat. Dat biedt voordelen op het gebied van werkdrukafname, zorgkwaliteit en uiteindelijk de portemonnee, maar voordat een organisatie zich heeft getransformeerd en ICT daadwerkelijk mensen helpt zijn er een hoop uitdagingen om aan te pakken.
Zorg & ICT maakt deze uitdagingen voor u inzichtelijk en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of stappen wilt maken in de vervolgfase.

Kom met ons in gesprek op stand 11.B074

Wij komen graag met u in contact tijdens het Zorg & ICT-congres. Op onze stand (11.B074) laten wij zien hoe wij u kunnen helpen om tot goede stuurinformatie te komen. Daarnaast presenteren wij SolviCare. Dit is een volledig nieuwe, innovatieve softwareapplicatie voor zorginstellingen. SolviCare levert snel de juiste stuur- en verantwoordingsinformatie. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden van SolviCare? Bekijk het introductiefilmpje. Bovendien gaan wij graag met u in gesprek over de beveiliging van uw ICT-systemen. U werkt immers dagelijks met veel privacygevoelige cliëntgegevens.

Gratis toegang

U kunt zich hier gratis aanmelden voor dit congres. Wilt u eerder met ons contact? Dat is uiteraard ook mogelijk. U bereikt ons via 030 2803655 of via info@solviteers.nl.

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.