10 september 2019

Stuurinformatie voor betere beslissingen en prestaties

Onze specialisten

Onze projectleiders, ICT-consultants, applicatiebeheerders en BI-specialisten hebben alles in huis om uw zorgorganisatie te ondersteunen in het gehele proces: van een goede inrichting van uw informatievoorziening naar relevante data en rapportage.

Wilt u de resultaten van uw zorginstelling zo transparant en zo snel mogelijk kunnen presenteren aan uw opdrachtgevers? En uw instelling nog beter aansturen? Dan is het belangrijk dat u betrouwbare stuur- en verantwoordingsinformatie snel voor handen heeft. Aan de basis hiervan ligt een goede informatievoorziening en een juiste inrichting van de werkprocessen. Wij kunnen hierbij ondersteunen.

In vijf stappen naar een succesvolle informatievoorziening

Wij hebben een integrale aanpak ontwikkeld voor het verbeteren van uw informatievoorziening. Deze bewezen aanpak bestaat uit de volgende 5 stappen:

 1. Vaststellen van de (management-)informatiebehoefte
  Hierin zit de sturing die de organisatie wenst en noodzakelijk acht en de vereiste/verplichte verantwoording.
 2. Beoordelen van de werkprocessen
  In de processen dient duidelijk te zijn welke informatie waar wordt verzameld en waarom.
 3. Goede inrichting van uw ICT-systemen en werkprocessen
  De inrichting van de ICT moet nauw op uw werkprocessen aansluiten, zodat medewerkers de informatie daadwerkelijk kunnen registreren en minder tijd kwijt zijn aan allerlei administratieve lasten. Hierdoor houden zij meer tijd over bij waar hun hart ligt: de cliënt goed te ondersteunen.
 4. Beoordelen en analyseren van de datakwaliteit
  Het is belangrijk dat de verzamelde data niet blind wordt toegepast. Analyse en beoordeling van de kwaliteit is belangrijk. Wij helpen uw medewerkers graag om de registratie te verbeteren.
 5. Toepassen van de data in overzichten of dashboards
  Tenslotte wordt informatie toegepast in verschillende vormen, overzichten of dashboards.

Uiteraard kunt u ook voor één onderdeel uit onze integrale aanpak bij ons terecht, zoals het bouwen van rapportages en dashboards of het verbeteren van de inrichting van uw ICT-systemen.

Kom met ons in gesprek

Wij komen graag met u in gesprek. U bereikt ons via 030 2803655 of via info@solviteers.nl.

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.