Partners

Vanuit een brede kijk op organisatie en IT leveren wij oplossingen voor lokale overheden, zorg- en welzijnsinstellingen, het sociaal domein, goede doelen, de industrie en het MKB. Samenwerking is nodig om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te kunnen leveren. Onze klanten hebben  behoefte aan applicaties die naadloos op elkaar aansluiten. Daarom bedienen wij onze klanten zowel zelfstandig als in samenwerking met onze partners. Vragen van klanten vormen het uitgangspunt van  onze samenwerkingen. Wij kennen hun uitdagingen, werkprocessen en de meest gebruikte
applicaties. Op basis daarvan bieden wij passende cloud-, software- en implementatiediensten. Voor onze partners geldt dat zij complementaire producten of diensten aanbieden. Gecombineerd met de diensten van Solviteers biedt dat een wezenlijke meerwaarde voor onze klanten. En daar doen we het voor!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in samenwerking met Solviteers, neem dan contact met ons op.

“Solviteers is de partij voor de levering en implementatie van ZIVVER.”
Whatever IT takes
Wouter Klinkhamer, directeur ZIVVER

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat te beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Sla ons mobiele nummer 06 14879903 op in uw telefoon. Daarna kunt u ons een bericht versturen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en reageren binnen 15 minuten.