Partners

Vanuit een brede kijk op organisatie en IT leveren wij oplossingen voor lokale overheden, zorg- en welzijnsinstellingen, het sociaal domein, goede doelen, de industrie en het MKB. Samenwerking is nodig om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te kunnen leveren. Onze klanten hebben behoefte aan applicaties die naadloos op elkaar aansluiten. Daarom bedienen wij onze klanten zowel zelfstandig als in samenwerking met onze partners. Vragen van klanten vormen het uitgangspunt van onze samenwerkingen. Wij kennen hun uitdagingen, werkprocessen en de meest gebruikte applicaties. Op basis daarvan bieden wij passende cloud-, software- en implementatiediensten. Voor onze partners geldt dat zij complementaire producten of diensten aanbieden. Gecombineerd met de diensten van Solviteers biedt dat een wezenlijke meerwaarde voor onze klanten. En daar doen we het voor!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een samenwerking met Solviteers, neem dan contact met ons op.


Contactformulier

Heeft u interesse in een samenwerking of bent u geïnteresseerd in een kennismaking? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

“Solviteers is de partij voor de levering en implementatie van ZIVVER.”
Whatever IT takes
Wouter Klinkhamer, directeur ZIVVER

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.