Samenwerken aan digitale transformatie

De maatschappij staat midden in een digitale transformatie. Digitalisering wordt steeds belangrijker om de werkprocessen efficiënter in te richten, maar ook om de burger via verschillende online manieren te bedienen. Deze ontwikkeling vraagt om flexibele softwareoplossingen. Samen met u ontwikkelen wij software die naadloos aansluit op uw werkprocessen en waarmee u excellente digitale dienstverlening kunt bieden aan burgers.

Razendsnel nieuwe applicaties ontwikkelen

Nieuwe ideeën moeten snel in werkende applicaties worden omgezet. Wij beschikken over bewezen componenten die bij het ontwikkelen van een nieuwe softwareapplicatie worden hergebruikt. Bovendien hebben wij veel ervaring bij gemeenten. Wij kennen uw werkprocessen door en door en weten wat belangrijk is. Hierdoor kunnen wij samen met u razendsnel nieuwe applicaties ontwikkelen.

Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie

In het kader van de Common Ground-gedachte hebben wij in co-creatie met de gemeente Eindhoven de mobiele applicatie MijnApp ontwikkeld. Met deze app kunnen inwoners straks zelf hun eigen gegevens inzien en wijzigen. Relevante data uit het sociaal domein wordt uit het regiesysteem WIZportaal van Solviteers via een nieuwe, moderne ICT-infrastructuur (NLX: de Nederlandse X-road, geïnspireerd door de technische infrastructuur in Estland) ontsloten. Dewi Delhoofen, Programmamanager digitale transformatie bij de gemeente Eindhoven, vertelt hoe MijnApp met de Common Ground gedachtegang bijdraagt aan een efficiënte digitale dienstverlening. Lees hier haar hele verhaal.

 Snelle en doeltreffende productontwikkeling

De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in ons eigen ontwikkelplatform. Zo beschikken wij over bewezen componenten, die bij het ontwikkelen van een nieuwe softwareapplicatie worden hergebruikt. Hierdoor kunnen wij de ontwikkeltijd sterk verkorten. Al sinds 2012 werken wij op basis van de Agile Scrum-methode. Onze scrum-teams werken in korte sprints aan het leveren van oplossingen. Binnen enkele ontwikkelsprints leveren wij een volwassen moderne softwareapplicatie op, waar eindgebruikers prettig mee kunnen werken en waarmee u nog meer van betekenis kunt zijn voor uw klanten. Verder bieden wij bij onze applicaties zero-code beheeromgevingen, zodat u zelf alle instellingen in de applicaties kunt beheren.

 Gebruikersvriendelijke & intuïtieve software

Solviteers werkt met ervaren gedreven front-end ontwikkelaars, designers en business analisten. Samen met onze partners maken wij gebruiksvriendelijke en intuïtieve softwareapplicaties. Hierbij worden de nieuwste programmeertalen, tools en technieken gebruikt. Zoals Microsoft C#, SQL Server, ASP.NET MVC, Javascript,  HTML 5, Nhibernate, Bootstrap, JQuery en Docker. Voor mobiele applicaties maken wij gebruik van Xamarin. Hiermee creëren wij snel prachtige native Apps voor iOS, Android en Windows Phone.

Wij hebben oog voor detail, maar willen vooral dat eindgebruikers met plezier met onze oplossingen werken.

 Eigen schaalbare cloud-omgeving

Heeft u de wens om bijvoorbeeld meer eindgebruikers te bedienen met de softwareapplicatie, dan is dat geen probleem. Wij kunnen snel servers en resources uitbreiden naar uw wensen. Onze software wordt veilig en verantwoord aangeboden in onze eigen schaalbare cloud-omgeving of in de Microsoft Azure cloud-omgeving. En voldoet uiteraard aan alle gangbare wettelijke regels. Alle data wordt in Nederland opgeslagen in het streng beveiligde datacenter van XS4all.

 Software en aanpak die voldoen aan de AVG-richtlijnen

Elk jaar vinden er externe technische en inhoudelijke audits plaats op onze aanpak en software. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de kwaliteit en veiligheid van onze software en aanpak zijn gewaarborgd. Zo zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Uiteraard voldoen onze software en aanpak ook aan de AVG-richtlijnen.

 Bewezen succesvolle implementatie van software

Naast het ontwikkelen van software hebben wij veel ervaring met implementaties. Zo beschikken wij over een helder raamwerk, zodat u precies weet welke stappen er wanneer gezet gaan worden. Ook zorgen wij tijdens het implementatietraject voor heldere communicatie en doen wij er alles aan om alle neuzen in dezelfde richting te houden. Bovendien betrekken wij uw eindgebruikers vroegtijdig in het traject en verzorgen wij trainingen. Wij zetten dus net even dat stapje extra om de implementatie tot een succes te maken.


Aanvragen kennismakingsgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 030-2803655, info@solviteers.nl of vul het onderstaande formulier in.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*
[recaptcha]

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.