Softwareapplicaties voor zaken die er écht toe doen


Solviteers Softwareontwikkeling ontwikkelt in co-creatie standaardapplicaties en applicaties op maat die écht werken en waarmee u van betekenis kunt zijn. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het publieke domein. Wij begrijpen de uitdagingen waar u voor staat en vertalen die naar slimme webapplicaties en mobiele apps. In onze aanpak staat privacy by design centraal. Verder onderscheiden wij ons door de manier waarop wij de eindgebruikers betrekken bij het ontwikkelproces. Want software is pas succesvol als uw eindgebruikers er blij van worden.

Meer over Softwareontwikkeling

Standaard applicaties voor het publieke domein

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van applicaties voor het volgen van cliënten van aanmelding tot nazorg. Wij hebben applicaties ontwikkeld die o.a. de werkprocessen van gemeenten (sociaal domein) en zorg- en welzijnsinstellingen aanzienlijk verbeteren. En waarmee zij cliënten nog beter kunnen bedienen. De meest aansprekende voorbeelden van standaard applicaties die wij leveren zijn het regiesysteem WIZportaal en de zorgapplicatie SolviCare.

Het regiesysteem WIZportaal

Met het regiesysteem WIZportaal is het mogelijk om op een eenvoudige manier een integraal ondersteuningsplan aan te maken en te beheren. WIZportaal verbindt alle betrokkenen, ondersteunt de samenwerking en vergroot de zelfredzaamheid. WIZportaal wordt gebruikt door onder andere wijkteams, maatschappelijk werk en de burger/cliënt zelf. Daarnaast is WIZportaal ook uitstekend geschikt voor organisaties die zich bezighouden met inburgering en re-integratie.

Zorgapplicatie SolviCare

SolviCare is een gebruiksvriendelijke applicatie voor zorginstellingen die zich bezighouden met (ambulante) hulpverlening en individuele begeleiding. Inspelen op de specifieke behoefte van cliënten en zorgverleners kan met SolviCare snel en eenvoudig. De applicatie brengt zorgprofessionals, cliënten en zorgpartners samen. Daarnaast geeft SolviCare cliënten de regie over het ondersteuningstraject en wordt de zelfredzaamheid verbeterd. De directie heeft betekenisvolle managementinformatie en kan de geleverde hulpverlening eenvoudig verantwoorden aan haar opdrachtgevers. Bovendien ondersteunt SolviCare verschillende organisatiespecifieke hulpverleningsprocessen en declaraties via het berichtenverkeer.

Een greep uit onze vele applicaties

Naast WIZportaal en SolviCare hebben wij nog meer gebruiksvriendelijke standaard softwareoplossingen ontwikkeld. Bijvoorbeeld:

Meer over standaard applicaties

 

 

Al meer dan 25 jaar actief voor
verschillende tevreden klanten

 

 • “Ketensamenwerking zorgt voor de juiste ondersteuning aan cliënten.”
   Toegang in Tilburg.

 

 • “Dankzij de nieuwe app vergroten wij de binding met onze vrijwilligers.”
  Handjehelpen.

 

 • “Applicatie ondersteunt gemeenten bij de bestrijding van adresfraude.”
  Advies- en projectenorganisatie ICTU


Bekijk de volledige klantcases

 

 

Applicaties op maat met focus op gebruikersgemak

Met kennis van het publieke domein, de nieuwste technologie en oog voor gebruikersgemak ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze klanten  snel gebruiksvriendelijke maatwerkapplicaties.

Nuchtere manier van werken

Wij hebben een nuchtere kijk op zaken. Ook herkent u ons aan onze duidelijke en pragmatische manier van communiceren.

Denkers, bouwers en doeners
Wij zijn denkers, bouwers en doeners, die voortdurend kijken of iets slimmer kan. Makkelijker en beter voor eindgebruikers. Samen met de klant van idee tot een goed werkende softwareoplossing komen. Daar komen wij met plezier ons bed voor uit.

Specialisten in de samenwerking, experts in de uitvoering
Ons team bestaat uit een mooie mix van UX-designers en digital developers. Onze kracht? De manier waarop wij samenwerken met onze opdrachtgevers en eindgebruikers. Ons doel is om eindgebruikers de beste ervaring te geven. Wij bouwen krachtige webapplicaties en intelligente, mobiele apps.

Al meer dan 25 jaar ervaring
Wij hebben al diverse gebruiksvriendelijke maatwerkapplicaties ontwikkeld. Bijvoorbeeld:

  • Een gebruiksvriendelijke app voor Make-A-Wish Nederland, waarmee  zorgverleners een levensbedreigende ziekte snel kunnen aanmelden voor een wensvervulling.
  • Een intuïtieve app voor HandjeHelpen, waarmee zij sneller en gemakkelijk in contact komen met hun vrijwilligers.
  • Een fraudeoplossing voor advies- en projectenorganisatie ICTU. Met deze fraudeoplossing kunnen gemeenten razendsnel adresfraude opsporen.

Meer over applicaties op maat

6 principes in onze werkwijze

 Innovatie door co-creatie

 Oog voor de eindgebruiker

 Eigen, veilige overheidscloud

  Privacy by design

 Bewezen succesvolle implementaties

Agile ontwikkelproces


Meer over onze werkwijze

 

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.