Solvicheers!

Klanten feliciteren Solviteers met het 25-jarig bestaan, blikken terug op de samenwerking in het verleden en vertellen over de gezamenlijke toekomstplannen.

.       Solutions!       .

Foto Tineke Bieman 25 jaar Solviteers (4)

“Proost Solviteers met jullie 25 jarig bestaan! Dit is een mooie mijlpaal wat een feestje waard is. Sinds 2006 maken wij al gebruik van de diensten van Solviteers. De eerste contacten zijn gelegd toen Solviteers nog Baas & Roost was. Dit is nu zo’n 12 jaar geleden. Ik kan me herinneren dat wij een taart van Solviteers ontvingen. Wij hadden namelijk als referent opgetreden wat leidde tot een nieuwe klant. Toen waren wij al erg tevreden en dat zijn wij nog steeds. Solviteers is een betrokken en klantgerichte organisatie die staat voor wat ze zegt. Ook in de toekomst verwacht ik dat wij onze goede relatie voortzetten.”

Solviteers is voortdurend in beweging en dat geldt ook voor Solutions!. Het bedrijf is per 1 januari 2018 overgenomen door Louwsma Beheer Groep (www.lbgroep.nl).

Tineke Bieman – Kwaliteitsmanager bij Solutions!

Vogelbescherming Nederland

Foto vogelbescherming 25 jaar solviteers (6)

“Proficiat met deze mooie prestatie! In het afgelopen jaar hebben wij intensief met jullie samengewerkt. Zo is er een ERP-pakket geïnstalleerd waarbij Solviteers zorgde voor de procesbegeleiding en diverse inhoudelijke projectwerkzaamheden. De projectmanager van Solviteers heeft het project uitstekend begeleid met een strakke bewaking van middelen en randvoorwaarden. Hierdoor konden wij in juli 2018 succesvol live gaan met het nieuwe ERP-pakket. Mochten er in de toekomst weer nieuwe complexe projecten op ons afkomen, dan schromen wij niet om gebruik te maken van de diensten van Solviteers.”

Gijs van der Laan – Hoofd Bedrijfsvoering bij de Vogelbescherming

Expertise Human Capital

Expertise Human Capital jubileum solviteers

“De relatie tussen onze organisatie en Solviteers begon zo’n 15 jaar geleden en staat nog steeds als een huis. Wij vinden het leuk om te zien dat Solviteers in de afgelopen jaren flink is gegroeid. Het is een stabiele organisatie waar inmiddels meer dan 100 medewerkers werken. Over de beheer- en supportdiensten die Solviteers ons door de jaren heen heeft geleverd zijn wij erg lovend. Ze staan altijd voor je klaar en denken goed met je mee. Wij hebben zeker de intentie om ook in de komende jaren gebruik te maken van de diensten van deze professionele en betrouwbare club. Via deze weg proost ik dan ook van harte op jullie jubileum. Cheers!”

Jordy Schrok – Expertise Human Capital

Ray Geerling

Ray Geerling 25 jaar Solviteers

“Proost! Via deze weg feliciteer ik Bas Ruijgers en alle medewerkers van harte met hun 25-jarig bestaan. Solviteers is een club met visie, lef en daadkracht. Zo zijn ze met allerlei mooie initiatieven bezig, zoals hun actieve deelname in het field lab van Common Ground. Ik begrijp dat Solviteers al vele jaren aan de weg timmert en verwacht ook in de komende jaren mooie resultaten van hen te zien.”

Ray Geerling – Adviseur in het Sociaal Domein

Covra

25 jaar solviteers covra (3)

“Solviteers gefeliciteerd met jullie 25-jarige jubileum. Wij werken al jarenlang samen op basis van vertrouwen, waarbij oplossingsgericht werken voorop staat. Wij kijken met een gerust gevoel naar de toekomst, waarbij Solviteers helpt bij het vormgeven en beheren van een betrouwbare en veilige IT-omgeving.”

Marcel Israël – Covra

MaxGrip

Maxgrip solviteers

“De relatie tussen MaxGrip en Solviteers is al lang geleden ontstaan. Wij zochten destijds naar een betrouwbare partner die onze software kon hosten en wij kwamen bij Solviteers uit. Snelle en adequate ondersteuning is wat wij gedurende alle opvolgende jaren hebben ondervonden. Niet alleen belangrijk voor ons, maar zeker zo belangrijk voor onze klanten die de software op de hosting-omgeving gebruiken. Solviteers, nog vele jaren!”

MaxGrip

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.