Advies & implementatie

Bij Solviteers werken enthousiaste projectleiders en consultants die – met de juiste combinatie van kennis en ervaring -  een brug kunnen slaan tussen mens en IT. Wij begrijpen onze klanten, we kennen de uitdagingen waarvoor ze staan en bieden oplossingen daarvoor. 

Onze projectleiders en consultants zijn dan ook op de hoogte van relevante ontwikkelingen in uw branche en volgen de actuele wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen ze u op diverse gebieden ondersteunen, bijvoorbeeld informatiebeveiliging, zaakgericht werken, de inrichting van uw informatiearchitectuur en de keuze voor een nieuw softwarepakket. Ook voor het implementeren en beheren van nieuwe wet- en regelgeving en bijbehorende applicaties kunt u bij Solviteers terecht. Dit doen wij vanuit een onafhankelijke rol, zodat u de zekerheid heeft dat de beste oplossing voor u wordt geselecteerd.

Solviteers zijn specialisten die altijd net even een stapje extra zetten. We denken vanuit de inhoud met u mee en dagen u uit om buiten de gebaande paden te denken. Verder nemen we verantwoordelijkheid, ook als het moeilijk wordt. We werken dan ook door tot de oplossing écht voor u en uw medewerkers werkt en u hiermee van betekenis kunt zijn.

Vogelbescherming Nederland: volledige focus op het goede doel.

Het werven van nieuwe donateurs en het behouden van bestaande donateurs. Dit is het werk waar onze fondsenwervers zich iedere dag voor inzetten. Hierbij mogen zij geen last ondervinden van slecht functionerende ICT, want dit kost tijd en geld. Deze kostbare tijd besteden wij liever aan ons goede doel: bescherming van in het wild levende vogels en hun leefgebied. Wij hebben daarom Solviteers in de arm genomen om samen met ons een nieuw CRM-systeem te selecteren.

Solviteers heeft ons geholpen bij de marktverkenning naar een nieuwe CRM-pakket. Dit is door hen zeer vakkundig en grondig gedaan. Ook de implementatie van het nieuwe systeem wordt ondersteund door Solviteers. Roger van Kessel treedt hierbij namens Solviteers op als projectleider. Hij stuurt, door middel van een gedreven aanpak, een kernteam aan dat bestaat uit medewerkers van Vogelbescherming en van de leverancier van het pakket. Vooral de manier waarop Roger het project begeleidt en ons scherp houdt waarderen wij enorm.

Bovendien spreekt de door Solviteers geadviseerde agile manier van implementeren ons ontzettend aan. Hierdoor wordt stap voor stap gewerkt aan een nieuw systeem, zonder de stress en spanning van een plotselinge overgang. Zo vergaren wij geleidelijk kennis van het systeem en kunnen wij tijdig bijsturen.

- Gijs van der Laan, hoofd bedrijfsvoering Vogelbescherming Nederland

Cybercrime

Eigen medewerkers vormen (onbewust) grootste bedreiging.
Download de leaflet ‘Cybercrime’ om meer te lezen over informatiebeveiliging en wat u kunt doen.

Actuele thema's

Nieuws

Gratis aanmelden voor het Zorg & ICT-congres 2019

Meer info

Stuurinformatie voor betere beslissingen en prestaties

Meer info

Beheer van Squit XO zorgeloos uitbesteed

Meer info

BEKIJK ONZE ANDERE SPECIALISMEN

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Cloud & Infradiensten

Onze gecertificeerde IT-specialisten hebben onder andere kennis van hybride IT-oplossingen, IT-security en wetgeving.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.