Cloud & Infradiensten

Wilt u altijd en overal op een veilige manier werken en altijd bij uw data kunnen? Wij adviseren en helpen u bij het creëren van een veilige ICT-omgeving. Daarnaast brengen wij als uw ICT-Security specialist in korte tijd uw huidige situatie en mogelijke risico’s in kaart en geven wij praktische adviezen.

Ook zorgen onze ICT-engineers ervoor dat u 24/7 kunt werken. U heeft de zekerheid dat uw ICT-systemen optimaal zijn ingericht en het onderhoud ervan in goede handen is. Naast het bouwen en beheren van uw ICT-systemen op locatie, leveren wij ook cloud-gebaseerde ICT-systemen, zoals Microsoft 365, VoIP diensten en zelfs complete backoffice omgevingen, bijvoorbeeld met Azure.

Solviteers Cloud en Infradiensten zorgt voor betrouwbare en veilige ICT-oplossingen.

Diensten

Team

Onze ICT-engineers beschikken over de juiste kennis en brengen veel ervaring met zich mee. Zij hebben specialistische en brede kennis van ICT-oplossingen in de verschillende branches en kunnen u helpen met verschillende diensten.

 

Euro-Mit Staal tevreden over ICT-diensten

Serverbeheer en – onderhoud
Solviteers beheert en onderhoudt het serverpark van Euro-Mit Staal. Hiervoor is maandelijks een IT-engineer op de locatie zelf aanwezig voor periodiek IT-onderhoud. “Hij voert, in nauw overleg met onze eigen IT-er, de onderhoudswerkzaamheden uit. We kunnen met vragen bij hem terecht. Minder urgente zaken bewaren we voor deze maandelijkse sessies. Voor meer dringende vragen nemen we direct contact op, per e-mail of telefoon. Ook dat gaat soepel. Telefoontjes en e-mails worden altijd snel beantwoord, de lijnen zijn kort en ze weten wie we zijn en wat we verwachten. Dat werkt buitengewoon prettig.”

Vervangen serverpark
Recent is op advies van Solviteers het serverpark vervangen. De aanleiding hiervoor was dat de servers dermate verouderd waren, dat deze niet langer door de fabrikant werden ondersteund. “Naast de vervanging hebben we natuurlijk gezocht naar verbetermogelijkheden op het gebied van snelheid, opslagcapaciteit, back-up gemak en ICT-veiligheid. Solviteers heeft dit goed voorbereid en uiteindelijk zijn we op basis van een gedegen plan van aanpak aan de slag gegaan. De vervanging is stapsgewijs doorgevoerd. De definitieve migratie heeft Solviteers verzorgd in een weekend zodat ons productieproces hiervan geen hinder ondervond. Toen we op maandag aankwamen, konden we opnieuw zorgeloos aan de slag.”

Contact

Het team van Solviteers Cloud & Infradiensten staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 085 0718381 of door een e-mail te sturen naar info@solviteers.nl.

Nieuws & ontwikkelingen

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en trends in de ICT? Wij delen graag onze kennis met u! Hieronder kunt u zich aanmelden om onze blogartikelen als eerste te ontvangen.

E-mailadres


Actuele thema's

Nieuws

BEKIJK ONZE ANDERE SPECIALISMEN

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.