Cloud & Infradiensten

Met onze IT-engineers zorgen wij ervoor dat u 24/7 kunt werken. U heeft de zekerheid dat uw IT-systemen optimaal zijn ingericht en het onderhoud ervan in goede handen is. Bovendien zorgen wij voor een goede beveiliging van uw IT-infrastructuur, bijvoorbeeld met goed ingerichte firewalls en back-up van gegevens. Zeker met de handhaving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is het belangrijk dat de beveiliging van uw IT-systemen in orde is.

Onze IT-engineers beschikken over de juiste kennis en brengen veel ervaring met zich mee. Wij werken uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam. Naast het beheren van uw IT-systemen op locatie, leveren wij ook cloud-gebaseerde IT-systemen. Veelal ontstaan dan hybride systemen, waarmee u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Kortom: Solviteers zorgt voor betrouwbare IT-oplossingen. 

Euro-Mit Staal tevreden over ICT-diensten

Serverbeheer en – onderhoud
Solviteers beheert en onderhoudt het serverpark van Euro-Mit Staal. Hiervoor is maandelijks een IT-engineer op de locatie zelf aanwezig voor periodiek IT-onderhoud. “Hij voert, in nauw overleg met onze eigen IT-er, de onderhoudswerkzaamheden uit. We kunnen met vragen bij hem terecht. Minder urgente zaken bewaren we voor deze maandelijkse sessies. Voor meer dringende vragen nemen we direct contact op, per e-mail of telefoon. Ook dat gaat soepel. Telefoontjes en e-mails worden altijd snel beantwoord, de lijnen zijn kort en ze weten wie we zijn en wat we verwachten. Dat werkt buitengewoon prettig.”

Vervangen serverpark
Recent is op advies van Solviteers het serverpark vervangen. De aanleiding hiervoor was dat de servers dermate verouderd waren, dat deze niet langer door de fabrikant werden ondersteund. “Naast de vervanging hebben we natuurlijk gezocht naar verbetermogelijkheden op het gebied van snelheid, opslagcapaciteit, back-up gemak en ICT-veiligheid. Solviteers heeft dit goed voorbereid en uiteindelijk zijn we op basis van een gedegen plan van aanpak aan de slag gegaan. De vervanging is stapsgewijs doorgevoerd. De definitieve migratie heeft Solviteers verzorgd in een weekend zodat ons productieproces hiervan geen hinder ondervond. Toen we op maandag aankwamen, konden we opnieuw zorgeloos aan de slag.”

Ransomware

Als uw ICT-omgeving wordt besmet met ransomware kan dit voor veel ellende en ongemak zorgen, zoals het risico op data- én productieverlies.
Bescherm uw organisatie optimaal tegen malware en ransomware met Sophos InterceptX.

Actuele thema's

Nieuws

BEKIJK ONZE ANDERE SPECIALISMEN

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.