Cloud & Infradiensten

Met onze IT-engineers zorgen wij ervoor dat u 24/7  kunt werken. U  heeft de zekerheid dat uw IT-systemen optimaal zijn ingericht en het onderhoud ervan in goede handen is. Bovendien zorgen wij voor een goede beveiliging van uw IT-infrastructuur, bijvoorbeeld met goed ingerichte firewalls en back-up van gegevens. Zeker met de handhaving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is het belangrijk dat de beveiliging van uw IT-systemen in orde is.

Onze IT-engineers beschikken over de juiste kennis en brengen  veel ervaring met zich mee. Wij werken uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam. Naast het beheren van uw IT-systemen op locatie, leveren wij ook cloud-gebaseerde IT-systemen. Veelal ontstaan dan  hybride systemen, waarmee u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Kortom: Solviteers zorgt voor betrouwbare IT-oplossingen. 

Diensten

  • Ontwerp, migratie, onderhoud en beheer van uw IT-omgeving
  • Servicedesk ondersteuning, telefonisch of op locatie (5/8 of 24/7)
  • Leveren en installeren van hardware en software
  • On-premise, private cloud, public cloud, hybrid IT
  • IT-security
  • IT-scans 

Elopak: ons productieproces vereist een 100% netwerkgarantie

Voor Elopak is het belangrijk dat de productieomgeving nooit stil komt te liggen. Een betrouwbaar en veilig netwerk is daarom een absolute must. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Solviteers. Solviteers biedt ons de 24/7 netwerkgarantie die wij nodig hebben. 

Daarnaast werken de specialisten van Solviteers zorgvuldig en zetten ze net even dat stapje verder. Zo hebben zij ons nog voor het zetten van de handtekening geholpen met een IT-uitdaging. Deze gedrevenheid toont Solviteers ook tijdens de maandelijkse controles en updates van onze apparaten en devices.

Solviteers heeft ook zijn kracht bewezen toen wij een performanceprobleem hadden op ons IT-systeem. Hiervan beweerde onze toenmalige IT-leverancier dat dit te maken had met onze IT-infrastructuur. Dankzij het gedegen en onafhankelijk rapport konden wij de beweringen van onze leverancier weerleggen. Het feit dat Solviteers hierin zo snel kon schakelen bevestigde mij wederom in onze keuze.

- Paul Himschoot, Local IT Business Manager Elopak

Ransomware

Als uw ICT-omgeving wordt besmet met ransomware kan dit voor veel ellende en ongemak zorgen, zoals het risico op data- én productieverlies.
Bescherm uw organisatie optimaal tegen malware en ransomware met Sophos InterceptX.

Actuele thema's

Nieuws

BEKIJK ONZE ANDERE SPECIALISMEN

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Softwareontwikkeling

In co-creatie ontwikkelen wij innovatieve softwareoplossingen die er écht toe doen voor onze klanten én hun klanten.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat te beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Sla ons mobiele nummer 06 14879903 op in uw telefoon. Daarna kunt u ons een bericht versturen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en reageren binnen 15 minuten.