Softwareontwikkeling

Bij Solviteers werken gedreven en betrokken specialisten (consultants, IT-ontwikkelaars en IT-testers) die innovatieve standaard softwareoplossingen ontwikkelen. Het meest aansprekende voorbeeld hiervan is WIZportaal. Dit is onze applicatie voor regievoering en ambulante hulpverlening (individuele begeleiding).

Ook realiseren wij in nauwe samenwerking met u applicaties op maat. In onze aanpak vormen uw wensen en behoeften altijd het vertrekpunt. Wij denken graag vanuit de inhoud met u mee en denken buiten de gebaande paden. Met scrum-teams werken wij in korte sprints aan het leveren van werkende oplossingen, die u direct kunt gebruiken. Hierdoor kunt u, als dat nodig blijkt te zijn, tijdig bijsturen. Het verschil maken tussen ‘bijna’ en ‘helemaal’: voor Solviteers is dit dagelijkse kost. Bij ons dus geen loze beloftes, maar innovatieve softwareoplossingen die écht voor u en uw medewerkers werken en waarmee u van betekenis kunt zijn. 

Naast het ontwikkelen van software hebben we veel ervaring met succesvolle implementaties. Zo beschikken we over een helder raamwerk, zodat u precies weet welke stappen er wanneer gezet gaan worden. Ook zorgen we tijdens het implementatietraject voor een heldere communicatie en doen we er alles aan om alle neuzen in dezelfde richting te houden. Bovendien betrekken we uw eindgebruikers vroegtijdig in het traject en verzorgen we trainingen. We zetten dus net even dat stapje extra om de implementatie tot een succes te maken.

Gemeente Almere: "Regiesysteem alleen is niet voldoende"

De gemeente Almere heeft als doel het verbeteren van de samenwerking binnen de keten. De implementatie van WIZportaal is de eerste nuttige stap, maar er is nog meer te doen. Zo wil Almere gaan werken met zorgprofielen. Het lonkend perspectief is uiteindelijk de burgermodule binnen WIZportaal. Hiermee kunnen burgers inzicht krijgen in hun eigen gegevens, zelf gemaakte afspraken controleren en zelfs meewerken aan zijn ondersteuningsplan.

Solviteers heeft bewezen een eerlijke, betrouwbare en transparante partij te zijn, waarmee je goed kunt samenwerken. Ze zetten in op co-creatie.

- Igor Coppejans, projectleider namens de gemeente Almere

Blog Ray Geerling, Adviseur Sociaal Domein

Het sociaal domein heeft behoefte aan lef en creativiteit.
Adviseur Ray Geerling over dilemma’s in het sociaal domein

Actuele thema's

Nieuws

VIR-koppeling zorgt voor een goed beeld van het netwerk van jongeren

Meer info

Samen ontwikkelen als nieuwe norm

Meer info

De Toegang in Tilburg: ‘Snel en accuraat de juiste zorg en ondersteuning’

Meer info

BEKIJK ONZE ANDERE SPECIALISMEN

Advies & implementatie

Door een juiste combinatie van kennis en ervaring kunnen onze specialisten een brug slaan tussen mens en IT.

Meer info

Cloud & Infradiensten

Onze gecertificeerde IT-specialisten hebben onder andere kennis van hybride IT-oplossingen, IT-security en wetgeving.

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. We reageren binnen 15 minuten.