Standaardapplicaties

Al sinds 1994 ontwikkelen wij standaardapplicaties die écht werken en waarmee u van betekenis kunt zijn. Wij zijn hierbij gespecialiseerd in het maken van applicaties voor het volgen van cliënten van aanmelding tot nazorg. Wij hebben applicaties ontwikkeld die de werkprocessen van gemeenten (sociaal domein) en zorg- en welzijnsinstellingen aanzienlijk verbeteren. En waarmee zij de burger/cliënt nog beter kunnen bedienen.

Ook voor verschillende andere sectoren hebben wij apps en applicaties ontwikkeld, zoals de Aanmeldapp voor Make-A-Wish Nederland, de arrangementenmodule en de Inkoopwegwijzer.

software op maat solviteers

Softwareapplicaties die écht werken

Hieronder treft u een greep uit onze applicaties:


Aanvragen kennismakingsgesprek

Tijdens deze kennismaking laten wij u zien wat Solviteers voor u kan betekenen. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk dan hier het privacybeleid.

Ja ik ga akkoord met het privacybeleid van Solviteers*

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.