CRM voor goede doelen

Het belang van een goed CRM-systeem 

Het is niet eenvoudig om als charitatieve instelling succesvol te zijn in de huidige tijd: overheidssubsidies lopen terug, het aantal leden neemt af en de donaties worden kleiner.

Door  deze ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om uw trouwe leden goed in kaart te brengen en met hen een langdurige relatie te behouden. Ook het aantrekken van nieuwe leden is cruciaal. Een goed werkend CRM-systeem is hierbij onontbeerlijk. 

Helaas bieden CRM-systemen vaak niet de juiste ondersteuning. Er zijn verschillende mogelijkheden: een nieuwe applicatie aanschaffen, een andere inrichting van het CRM-systeem of een betere instructie. Tegen welke CRM-uitdaging u ook aanloopt, wij helpen u verder. 

Wij hebben in de afgelopen jaren  veel charitatieve instellingen geholpen bij hun CRM-keuze: van pakketselectie, implementatie, optimalisatie tot aan projectleiding en beheer van het CRM-pakket. Er is weinig wat wij op CRM-gebied nog niet hebben gedaan. Met een brede blik op organisatie en IT komen wij met een oplossing die voor u werkt. Whatever IT takes.

“Solviteers zijn breed inzetbaar: ze doen meer dan alleen pakketselecties.”
Whatever IT takes
Theo Mimpen, ICT Manager Make-a-Wish

DIENSTEN

  • Functioneel beheer
  • Pakketselectie
  • Quickscan en verbetertrajecten
  • Projectmanagement
  • Administratieve organisatie
  • Inrichten applicaties
  • Managementinformatie
  • Training

 

Nieuws

Hoe migreert u op de juiste manier data naar Sharepoint?

Meer info

Vakdag Fondsenwerving 29 maart 2018

Meer info

MAKE-A-WISH Nederland kiest Solviteers

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.