CRM voor goede doelen

Het belang van een goed CRM-systeem voor de realisatie van uw doelstellingen

Ga er maar aanstaan; een goed doel nastreven in een tijd waarin de overheidssubsidies teruglopen, het aantal leden afneemt en de donaties kleiner worden. Door al deze ontwikkelingen wordt het nog belangrijker om uw trouwe leden goed in kaart te brengen en met hen een langdurige relatie op te bouwen. Maar ook het aantrekken van nieuwe leden is belangrijk. Een goed werkend CRM-systeem is hierbij onontbeerlijk. 

Helaas biedt het huidige CRM-systeem vaak niet de juiste ondersteuning. Er zijn dan verschillende mogelijkheden: een nieuwe applicatie aanschaffen, een andere inrichting van het CRM-systeem of een betere instructie. Tegen welke CRM-uitdaging u ook aanloopt, wij helpen u verder. 

Wij hebben in de afgelopen jaren al veel charitatieve instellingen geholpen bij hun CRM-uitdagingen. Van pakketselectie, implementatie, optimalisatie tot aan projectleiding en het beheer van het CRM-pakket. Er is weinig wat wij op CRM-gebied nog niet eerder hebben gedaan. Met een brede blik op organisatie en IT komen wij met een oplossing die voor u werkt. Whatever IT takes. 

“Solviteers zijn breed inzetbaar: ze doen meer dan alleen pakketselecties.”
Whatever IT takes
Theo Mimpen, ICT Manager Make-a-Wish

DIENSTEN

  • Functioneel beheer
  • Pakketselectie
  • Quickscan en verbetertrajecten
  • Projectmanagement
  • Administratieve organisatie
  • Inrichten applicaties
  • Managementinformatie
  • Training

 

Nieuws

MAKE-A-WISH Nederland kiest Solviteers

Meer info

Hartstichting & Solviteers op Vakdag Fondsenwerving

Meer info

Hartstichting tevreden over ondersteuning Solviteers bij aanschaf...

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat te beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Sla ons mobiele nummer 06 14879903 op in uw telefoon. Daarna kunt u ons een bericht versturen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en reageren binnen 15 minuten.