Informatiebeveiliging

Transformatie naar een informatieveilige organisatie

Verloren gegevensdragers en verkeerd verzonden bestanden: het zijn de belangrijkste oorzaken van datalekken. Deze dreigingen komen dagelijks voor en hebben grote gevolgen, met name voor burgers van wie persoonlijke gegevens openbaar gemaakt worden. Maar ook voor uw eigen organisatie zijn de gevolgen groot. 

De boetes voor datalekken zijn niet gering. Zeker door de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Boetes kunnen hoog oplopen. U kunt ook een boete krijgen als blijkt dat u uw zaken op het gebied van informatieveiligheid niet op orde heeft. De Autoriteit Persoonsgegevens is streng hierin. U zult door middel van logging en rapportages verantwoording moeten afleggen over de wijze van gebruik en beveiliging  van persoonsgegevens. 

De beste manier om datalekken te voorkomen en uw informatiebeveiliging op orde te brengen is door de volgende stappen te nemen: het verhogen van het informatiebeveiligingsbewustzijn binnen uw organisatie; een veilige inrichting van de applicaties; veilige communicatiestromen en de inzet van veilige(gebruiksvriendelijke) oplossingen. Wij bieden u gerichte projectmatige ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging. Zo helpen wij u om uw informatiebeveiligingsbeleid naar een hoger niveau te tillen.   

 

“Wij leveren oplossingen die ertoe doen, Solviteers raakt.”
Whatever it takes
Bas Ruijgers, Algemeen directeur Solviteers

DIENSTEN

  • Functioneel beheer
  • Pakketselectie
  • Quickscan en verbetertrajecten
  • Projectmanagement
  • Administratieve organisatie
  • Inrichten applicaties
  • Managementinformatie
  • Training

 

Nieuws

Gratis webinar: Wat elke organisatie moet weten over MS 365 security

Meer info

5 handige tips voor het beveiligen van je Microsoft 365 omgeving

Meer info

Phishing richt zich op thuiswerkers rond coronacrisis

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.