Managed Hybrid IT Services

Is Hybrid IT de beste keuze voor uw organisatie?

Een optimale IT-omgeving ontstaat steeds vaker door gebruik te maken van hybride oplossingen. Hierbij wordt IT op locatie gecombineerd met één of meer diensten in de cloud ( in de private cloud en/of de public cloud).  Welke oplossing is het meest geschikt voor uw organisatie? Volledige migratie naar de cloud, uitsluitend IT op locatie of een gemengde aanpak  Hybrid IT. Wij adviseren u graag over de stappen om uw IT-omgeving toekomstbestendig te maken. Hierbij kijken wij zorgvuldig naar uw specifieke situatie. 

Zo ontwerpen, realiseren en beheren wij toekomstbestendige en veilige IT-omgevingen. Onze IT-specialisten beschikken over de relevante certificeringen en opleidingen. Naast kennis en ervaring hebben zij ook de juiste drive en daadkracht. Wij werken uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers, zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam. We hebben  IT-security hoog in het vaandel staan. Dit wordt onderstreept door onze ISO27001 en NEN7510 certificeringen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het helpen van zorg- en welzijnsinstellingen, goede doelen, MKB & industrie en overheidsinstanties met hun IT-uitdagingen. Of het nu gaat om IT-beheer, IT- en databeveiliging, inrichting van uw IT-infrastructuur, migratie naar de cloud of totale IT-ontzorging. Kortom, wij leveren oplossingen die echt  werken, ook op de langere termijn.

Nieuws

Met nieuwe IT is Meizon klaar voor de toekomst

Meer info

Van Ouwerkerk: “Een Hybride IT systeem is voor ons handig, voordelig en veilig.”

Meer info

Bent u ook efficiënter gaan werken in 2019?

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55

In heel het land zijn de gevolgen van het Coronavirus voor iedereen merkbaar. Ondanks deze ongewone tijd blijft Solviteers u zo flexibel mogelijk ondersteunen. Wij zij goed bereikbaar via telefoon, live chat en per e-mail. Afspraken plannen wij online in zodat u snel geholpen wordt.