Managed Hybrid IT Services

Is Hybrid IT voor uw organisatie de beste keuze?

Een optimale IT-omgeving ontstaat steeds vaker door de inzet van hybride oplossingen. Hierbij wordt IT op locatie gecombineerd met één of meer diensten in de cloud (deels in de private cloud en/ of de public cloud). Maar welke oplossing is nu het meest geschikt voor uw organisatie? Volledige migratie naar de cloud, een gemengde aanpak (Hybrid IT) of uitsluitend IT op locatie. Wij adviseren u graag over de stappen die u kunt zetten om uw IT-omgeving toekomstbestendig te maken. Hierbij kijken wij zorgvuldig naar uw situatie. 

Zo kunnen wij toekomstbestendige en veilige IT-omgevingen ontwerpen, realiseren en beheren. Om dit goed te kunnen doen beschikken onze IT-specialisten over relevante certificeringen en opleidingen. Naast kennis en ervaring hebben zij ook de juiste drive en daadkracht. Wij werken uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers, zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam en hebben we IT-security hoog in het vaandel staan. Dit wordt ook onderstreept door onze ISO27001 en NEN7510 certificeringen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het helpen van zorg- en welzijnsinstellingen, goede doelen, overheidsinstanties en MKB-bedrijven bij hun IT-uitdagingen. Of het nu gaat om IT-beheer, IT- en databeveiliging, inrichting van uw IT-infrastructuur, migratie naar de cloud of totale IT-ontzorging. Kortom, wij leveren oplossingen die echt voor u werken, ook op de langere termijn.

“Solviteers sprong er wat mij betreft uit omdat ze nadrukkelijk oog hadden voor de toekomst.”
Whatever IT takes
Theo Mimpen, ICT Manager Make-a-Wish

Diensten

  • Ontwerp, migratie, onderhoud en beheer van uw IT-omgeving
  • Servicedesk ondersteuning, telefonisch of op locatie (5/8 of 24/7)
  • Leveren en installeren van hardware en software
  • On-premise, private cloud, public cloud, hybrid IT
  • IT-security
  • IT-scans 

Nieuws

MAKE-A-WISH Nederland kiest Solviteers

Meer info

Euro-Mit Staal tevreden over ICT-diensten

Meer info

Een goed beheerd netwerk voor CuraMare

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat te beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Sla ons mobiele nummer 06 14879903 op in uw telefoon. Daarna kunt u ons een bericht versturen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en reageren binnen 15 minuten.