Managed Hybrid IT Services

Is Hybrid IT de beste keuze voor uw organisatie?

Een optimale IT-omgeving ontstaat steeds vaker door gebruik te maken van hybride oplossingen. Hierbij wordt IT op locatie gecombineerd met één of meer diensten in de cloud ( in de private cloud en/of de public cloud).  Welke oplossing is het meest geschikt voor uw organisatie? Volledige migratie naar de cloud, uitsluitend IT op locatie of een gemengde aanpak  Hybrid IT. Wij adviseren u graag over de stappen om uw IT-omgeving toekomstbestendig te maken. Hierbij kijken wij zorgvuldig naar uw specifieke situatie. 

Zo ontwerpen, realiseren en beheren wij toekomstbestendige en veilige IT-omgevingen. Onze IT-specialisten beschikken over de relevante certificeringen en opleidingen. Naast kennis en ervaring hebben zij ook de juiste drive en daadkracht. Wij werken uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers, zoals Cisco, VMware, Citrix, Microsoft, HP, Dell en Veeam. We hebben  IT-security hoog in het vaandel staan. Dit wordt onderstreept door onze ISO27001 en NEN7510 certificeringen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het helpen van zorg- en welzijnsinstellingen, goede doelen, MKB & industrie en overheidsinstanties met hun IT-uitdagingen. Of het nu gaat om IT-beheer, IT- en databeveiliging, inrichting van uw IT-infrastructuur, migratie naar de cloud of totale IT-ontzorging. Kortom, wij leveren oplossingen die echt  werken, ook op de langere termijn.

“Solviteers sprong er wat mij betreft uit omdat ze nadrukkelijk oog hadden voor de toekomst.”
Whatever IT takes
Theo Mimpen, ICT Manager Make-a-Wish

Nieuws

Security risico’s voorkomen en verzekeren

Meer info

Waarom ICT uitbesteden?

Meer info

Een datalek betreft meer dan alleen persoonsgegevens

Meer info

Meer informatie?

Livechat

Wij zijn via Livechat beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Start Livechat

WhatsApp

Via 06 14879903, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.
We reageren binnen 15 minuten.